| Vikim a întrebat:

Salutare TPU, rog seriozitate cât se poate de mult.

Am locuit în Olanda 5 ani, în aceşti 5 ani mi-am schimbat permisul din Ro în NL, între timp am cumpărat o maşină, a trebuit să vin în România pentru că există ceva probleme personale în familie, şi trebuie să rămân o lungă perioadă aici.

Maşina mea are numere de Olanda, este înscrisă acolo, plătesc taxele la maşină şi asigurarea de acolo, dar este totuşi destul de scump, şi aş vrea să o inmatriculez pe România, mă puteți ajuta vă rog frumos cu ceva sfaturi utilitare cum aş putea face asta, şi cât durează să schimb numerele în cele de Ro, aştept cu nerăbdare mesajul de la voi!

2 răspunsuri:
| mihai2628 a răspuns:

Trebuie sa mergi in Olanda sa radiezi masina, exact acolo unde ai si inmatriculat-o, apoi cu cartea masinii si certificatul de inmatriculare pe care le primesti din Olanda mergi in orasul tau la un birou de acte auto si te indruma ei de ce mai ai nevoie....asigurare, cerere...act de vanzare cumparare nu cred ca este nevoie daca o inmatriculezi tot pe tine si scoti numere rosii valabile 3 luni sa poti circula cu ea, apoi iti faci programare la RAR si faci inspectia tehnica sa o poti inmatricula definitiv

| Vikim explică (pentru mihai2628):

Deci nu este nici-o şansă să poată fi radiată în România?
Obligatoriu trebuie să mă întorc în Olanda?