| Adix232 a întrebat:

Stie cineva cum pot afla un cod pin de la un telefon cosmote? Mi-am schimbat recent nr. de tel si am uitat codul pin de la cartela si nu mai am acel cupon cu cod pin. Stie cineva vreo solutie?

11 răspunsuri:
| AlexaS a răspuns:

În cazul în care introduci codul PIN greşit de 3 ori consecutiv, cartela SIM se va bloca automat. Ea poate fi deblocată doar folosind codul PUK care este tipărit pe suportul cartelei SIM (dacă îl mai ai). Dacă nu poţi apela 333 de pe o altă cartelă Cosmote sau la 1234 de pe un abonament Cosmote. Accesezi meniul, introduci numărul de telefon pentru care vrei codul PUK, etc

| AlexaS a răspuns:

Doamne pai asta e solutia sa il deblochezi mai bagi o data ca sa ti se blocheze si apoi bagi codul puk si asa ti-l si deblochezi si iti pui si alt pin

| AlexaS a răspuns:

Daca vrei sa vb urat ok cu capul esti tu nu sti suni la servicii clienti sau *100# si acolo ai ramura COD PUK daca nu sti macar intreaba sau raspunde frumos ca aici intri pentru un sfat nu sa jignesti omul care incearca sa te ajute.Frumos din partea ta.Da ce ma mai mir ca asa sunt unii oameni precum un caine musca mana care ii hraneste.

| NoCharachter a răspuns:

Mergi cu el la decodat si-o sa-ti zica ei.

| RaZzzWaNnn a răspuns:

Du-te la un magazin cosmote si te rezolva.Asa am patit eu cu pinu la Vodafone si s-a rezolvat.

| Ariciu_Nycoll_1999 a răspuns (pentru RaZzzWaNnn):

Si te.a costat ceva? Daca da, as vrea sa stiu cat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna la relatii cu clienti le explici problema o sa-ti ceara datele tale personale si nr. de telefon si o sa-ti zica ei care e codul pin.

| Adix232 explică:

Nu mai stiu numarul la care trebuie sa sun pentru relatii cu clienti. N-am nevoie de codul puk pentru ca am introdus doar de 2 ori pana acum codul gresit.

| Adix232 explică:

Doamne, tu esti cu capul AlexaS? daca am spus ca nu mai am cuponul cu acele coduri, tu ce intelegi? ca stiu codul puk?

In sfarsit...s-a rezolvat, mi-am amintit codul happy.

| razvidinu a răspuns:

La Vodafone si cosmote pinul este1234 iar la Orange 5678

| Moise_Adrian_1994 a răspuns:

Nu ma stiu ce sa ai fac