Doar media anuala conteaza (putin, depinde unde vrei sa dai). Si sunt destul de multumit, mai mare ca cea de anul trecut
Mediile te ajuta sa iti ridici media pe 4 ani + evaluarea. daca ai medie mare poti intra la orice liceu.Eu am avut clasele 5-8 am avut o medie destul de buna 9, 75.La liceu 9-12 am avut 9, 5. Iar la bac am avut 9, 15.Am terminat cu succes.Acum lucrez pe unde apuc dar o sa plec in afara (strainatate) la facultate.
Eu sunt multumita de mediile pe care le-am obtinut la materiile care sunt de baza la prifilul meu. Daca esti in generala eu zic ca te ajuta media din 5-8 pentru admitere dar daca esti la liceu nu te ajuta cu nimic nici la bac si nici in viata.
Buna...Mediile nu te ajuta decat daca vrei sa pleci in strainatate...si daca vrei sa obtii bursa de merit pe timpul anului scolar
Media mea este mi se pare 9, 28 sau 9, 30.Eu cred ca e o medie buna daca te uiti dupa faptul ca la noi in scoala s-a facut asa ca notele sa nu sa se rotunjeasca.Nustiu dc asta o sa ne trebuiasca in viata
Nu e doar școala ta, ci media semestrială nu se rotunjește...