| Gixxeru a întrebat:

Salutare tuturor,as vrea sa știu și eu ce salariu are un jandarm proaspăt iesit din școala? Sunt clasa a XII-a și am o atracție pentru aceasta meserie, dar as vrea sa știu mai multe, mulțumesc anticipat. ✌????

Răspuns Câştigător
| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Asta cred ca e cea mai mica grija, ce spui de faptul ca nu iti poti deschide nicio afacere, nu iti poti investii bani in nimic aici ma refer mai ales ca politist ca cica ar fi ''conflict de interese' o porcarie, ca nu e de parca tu nea ion care esti un agent ai tu vreo functie care iti poate aduce benefici in afacerea ta personalawinking.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru inceput va primi salariul minim pe economie, ca este inca ucenic, fara pic de experinta, iar in timp, capatand experienta si lucrand ore de noapte si de weekend, salariul va creste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Oleca puțin peste minimul pe economie la început.

| AndySpino a răspuns:

Ca inceput, un jandarm care nu are functii de comanda ia la inceput cam 2600 de lei. Cea mai nasoala chestie este ca daca ai zile libere nu poti sa iesi din judet, doar daca faci cerere si trebuie sa fie accepta, asa este si la pompieri, politisti.

| AndySpino a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Corect.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru AndySpino):

Asta cred ca e cea mai mica grija, ce spui de faptul ca nu iti poti deschide nicio afacere, nu iti poti investii bani in nimic aici ma refer mai ales ca politist ca cica ar fi ''conflict de interese' o porcarie, ca nu e de parca tu nea ion care esti un agent ai tu vreo functie care iti poate aduce benefici in afacerea ta personalawinking.