512MB RAM (1GB recommended for a comfortable usage).
9GB of disk space (20GB recommended).
Graphics card capable of 800×600 resolution (1024×768 recommended).
DVD drive or USB port.
anstea sunt cerintele de la ultimul lansat 17.3 cauta o versiune mai veche desi si ansta ar trebui sa mearga
Si eu vreau sa fac mutarea pe linux dar ma joc si am -15 fps ma refer la anstea care nu sunt optimizate bine pentru linux sper sa-ti mearga
Poti instala insa o sa mearga tip melc.
xp ar trebui sa iti mearga bine.
ca o alternativa poti instala RemixOS, androidul pentru pc.
La 512mb Ram nu iti merge windows 7. Eu zic sa ramai la windows-ul vechi sau sa mai pui niste rami. XP-ului i s-a terminat suportu`.
Stiu asta, de aceea voiam sa intreb. Totusi este vorba despre un AMD Athlon XP 3000+, 512mb, 200 SATA HDD(Maxtor), Video Geforce FX 550 si NU am XP ci Windows ME( XP-u nu merge )
Atunci nici-o sansa sa mearga 7-ele
OK, mersi de sfat. Dar Vista ar putea sa mearga? (Home Basic)
Stiam ca ala cere minim 512MB.
Daca XP-ul nu merge, atunci nimic mai nou de 2003 nu merge.
Nu, ai inteles gresit. Xp ar trebui sa mearga, dar am avut o defectiune cu Placa Video si de atunci nu merge Xp. Apare un Bsod( Blue Screen Of Death) 0x0000008E
Mai repet odata, nimic mai nou de 2003 nu merge. Asa ca nu mai intreba despre fiecare OS daca merge, cred ca maxim XP-ul, iar restul deja te depasesc.
OK! Am inteles. Mersi de sfat. Vad ca te pricepi
Salut, nu am reusit. Deci am butat pe USB, si a durat vreo 5-6 minute pana s-a incarcat. Apoi se vedea so-ul ciudat. Dungi pe pictograma cu meniul icon-urile de Home, install si computer nu se vedeau si imaginea era albastra.
Am incercat pe laptop si merge pe laptop.
Oare e de la placa video? Trebuie s-o schimb?
Chiar nu stiu imi pare rau nu te pot ajuta incerca pe forumuri de la linux vezi ce distributi iti mai plac il recomand pentru ca e gratis si e facut corect nu ca windows care odata la 6 luni trebuie sa il instalezi pentru ca se misca lent si pe cele mai puternice pc
Nu se închide niciodată doar că nimeni nu mai postează după ce oferi funda ce-i rari postează ca să te ajute bafta in continuare.
Continuă să ajuți si tu pe ceilalți
anonim_4396 întreabă: