| Hasss a întrebat:

Salutare tuturor si Paste Fericitwinking

Vreau sa ma apuc de un channel pe youtube (channelul va contine video-uri despre diferite jocuri in special FIFA )

si as dori sa aflu daca intr-adevar poti castiga de pe urma celor de la ADSENSE si

mai am o nelamurire cand mi-am facut cont pe adsense am pus orasu, numarul de telefon si adresa dar numarul de la adresa nu am pus are ceva?

Am observat ca multi gameri au succes, stiu ca va fi greu prima luna... pana ma mai "ridic" adica sa fiu mai cunoscut

Nu vreau sa fac asta pentru bani neaparat dar am zis daca pot scot bani de pe urma celor de la adsense de ce n-as face-o...

Pana la urma faceti-ma sa inteleg din ce faci bani din like vizualizari sau subscriberi?

Mai am o problema cand filmez se aude un bazait pe fundal cred ca este de la microfon. am cautat pe internet am intrat pe la boost l-am dat la 0 dar degeaba tot asa, ori microfonul este de vina deoarece am dat decat 20 de lei pe casti laughing ori placa video... daca ar fi sa imi iau alt microfon voi pe care mi-l recomandati happy

Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi tot ce am scris

si imi pare rau daca am avut greseli tongue

Va rog sa imi raspundeti cu maxima seriozitate.

O seara placuta in continuare.

7 răspunsuri:
| AdolfHitler1889 a răspuns:

Si eu am cont YouTube si, da, faci ban din AdSense(la 1000 de vizualizări la un videoclip câstigi ~ 10€), dar trebuie sa fi si partener YouTube.Ai MARE grija sa nu dai din greșeală click pe o reclama la videoclipul tau ca iti dezactiveaza contul si pierzi banii... Si da e problema ca nu ți-ai dat nr. de la adresa pentru ca iti trimit bani prin posta si nu o sa știe unde.

| AdolfHitler1889 a răspuns (pentru AdolfHitler1889):

*bani

| Hasss explică (pentru AdolfHitler1889):

Pai si cum fac sa pun adresa mea cu tot cu numar? sti cumva?

| AdolfHitler1889 a răspuns (pentru Hasss):

Pai acum nu stiu daca mai poti edita adresa dar cand te-au intrebat adresa trebuia sa scrii de exemplu: Str. Nicaieri nr. 10, dar mai incearca prin setari sa iti editezi adresa si sa pui numarul.

| Hasss explică (pentru AdolfHitler1889):

Am cautat dar nu gasesc decat sa pun numele si numarul...
dar eu zic ca le-am dat destul de multe detalii numar de telefon, nume complet, oras + strada pe care stau dar in afara de nr de la poarta tongue

| Geto201 a răspuns:

Incerca sa il populezi aici:
http://likenation.com/? ref=137975
http://addmf.co/? DCST57V

| NoobyLolman a răspuns:

Salut,
Si eu sunt youtuber si am avut aceleasi probleme
Bazaitul e de la microfon
Faci bani din subscriberi