Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 24 Ianuarie 2025 sunt:
De ce nu mă lasă să mi fac profil public pe snapchat?
Salut admin! Am fost scammuit pe roblox. Am dat userul si parola sperand sa fac niste robuxi si am ramas fara cont. Mi-a schimbat userul si parola... Mai pot face ceva? Pls help
Am o problema si nu stiu cum să o rezolv. Când deschid folderul "Documents" file explorerul se închide (windows10). Ajutați-mă vă rog. Mulțumesc
Salutare, am un cont de Snapchat pe care nu mă pot loga, știu id- ul și parola dar îmi era activata funcția de logare cu 2 factori și între timp am pierdut numărul de telefon... Întrebarea ...? (mai mult)
Cum pot sa schimb contul de pubg după Facebook pe google
Salut! Am o problemă la calculator mai exact cu steamul nu vrea să îmi deschidă farmingul 22 știe cineva ce problemă ar putea avea
Buna seara, Am cumpărat aceasta maneta https://altex.ro/gamepad- wireless- myria- mg7414- tigris- x14- pc- ps3- negru/cpd/GAMMG7414TIGRIS/ Cum fac sa o conectez la un non Smart tv ce are google...? (mai mult)
Sursa mea alimenteaza placa de baza cu 11 conectori adica 11 fire si un loc liber ce sursa as putea pune pentru un gtx1060 6gb sa mearga si cu placa de baza
Cum pot sa folosesc Cash sa îmi pot cumpăra Robux?!?!?
Părerea acestui laptop? Aș putea găsi ceva mai bun la acest buget? https://altex.ro/laptop- gaming- acer- nitro- v16- anv16- 41- r8x6- amd- ryzen- 5- 8645hs- pana- la- 5ghz- 16- wuxga- 16gb- ssd-...? (mai mult)
Buna, îmi poate spune cineva cum salvez datele dintr-un joc doar pe ps4? Fără stick.
Salut, cum pun pe my summer car o poza pe laptop?
Buna TPU, caut jocuri multiplayer pentru a juca cu iubitul meu, dar cautam jocuri stil metin sau lol, ceva cu farmat intelegeti voi
Mai merita sa ai pachet de membru de club in jocul de manager de fotbal ManagerZone? Joc și eu jocul și am echipa FC Alinborger acolo și mă întrebam asta.
Aseara mi-au blocat contul pe metin2ro Romania fara nici un motiv, intrebarea mea este, exista cineva care ma poate ajuta cu orice item sau sa ma ajute sa cresc in lvl? Multumesc
Buna, de vreo 4 luni tot vreau să-mi recuperez contul paysefcard și am bani pe el, cum pot să-l recuperez? Sa le fie rușine că nu rasp și n-au traducator.
Salut! Care îmi dă idei de jocuri pentru xbox? Aș vrea ceva simulatoare, sau de aventură. Mulțumesc!
Buna TPU, as dori sa va rog frumos sa ma ajutati cei care stiti sa imi ziceti cum sa fac sa schimb limba rusa in engleza la jocul gta 5. Moooor de nervi ca nu stiu de Setari optiuni cum ii zice la limba...? (mai mult)
Salut! Mi-am descărcat Total War Warhammer 3 și nu mi se deschide Set-Up.exe fără să îmi dea vreo eruoare, pur și simplu nu mi se deschide. Ce pot să fac?
Salut, am achiziționat un ps5 cu disc și mă întreb de ce durează 4 ore sa descarc GTA v? La alții durează doar 30, 40 minute ce se întâmplă? Am net de la Digi
Am niste casti myria MG7812 si se conecteaza cu USB si Jack port, dar microfonul este deconectabil si nu imi gaseste microfonul. Ce pot face sa imi gaseascsa microfonul?
Care e numele exact al urmatorului joc video cu curse de masini in care masiniile aveau efecte speciale precum abilitatea de a trage in alte masini, a le incetini etc. Jocu era de inainte de 2008
Ce jocuri jucati online, pe browser? Eu Erepublik pentru politică și ManagerZone unde am echipa FC Alinborger.Dar Voi? De ce jocuri sunteți pasionați pe browser? Că știu că pe PC sunt multe faine...? (mai mult)
Ce tactica folositi voi in managerele de fotbal Top Eleven și ManagerZone? Eu am echipa mea FC Alinborger in amandoua.Care e tactica voastră de succes in general la managerele de fotbal?(Toate nu neaparat...? (mai mult)
Salutare! Aș dori să știu cum se numea jocul acela cu mișcatul pietrelor pătrate din CD-ul Distracție la Maxim carea avea și revistă din anul 2006?
Cum se numeste hack ul pentru 8 ball pool de iti bagii banii in joc. Mi se pare ca trebuie cumparat hack ul. Dar nu mai stiu cum se numeste
Bună ziua, am un xbox one s și când mă joc de exemplu un joc după câteva minute mă scoate din joc.Imi puteți spune de ce? Multumesc!
Am si eu o intrebare. Daca am avut minecraft instalat de pe un site pe google, cel original si nu am avut cont pe el se salveaza mapele? Rog un raspuns
Buna, caut un joc pentru PS2 dar nu îi mai știu numele. Din ce îmi aduc aminte era vorba despre o casa în care intrau hoți și copii trebuiau să îi distrugă cu săpunuri sau lucruri de prin casa....? (mai mult)
Salut, cat costa sa deschizi un server de metin2? Cu tot cu host, absolut tot, gameplay pvp farm
Salut. Am și eu o întrebare, de ce am nevoie să joc GTA V (n-am pc sau ceva de genu și vreau sa știu toate lucrurile de care am nevoie), mersi.
Buna TPU, caut un joc in care impuscai gaini si pui, castigai puncte si dupa ce le impuscai iti dadea cate o pulpa sau aripa sa mananci, jocul e pe windows si se numea gen CHIKEN SHOOT SEASON stiu ca...? (mai mult)
Hai noroc! Știți cumva o aplicație sau un site online care îți ia videoclipuri și îi îmbunătățește calitatea video? adică face mai mulți pixeli, să se vadă mai frumos? din rezoluție...? (mai mult)
Caut o persoana care sa ma ajute cu un server de cs 1.6 plague zm singur nu pot sa fac față la atata munca, cerinte: 1- banii o sa inceapa sa se împartă atunci cand o sa avem profit mai mare cecat...? (mai mult)
Bună TPU! Am ceva timp liber la dispozitie și doresc sa- mi găsesc ceva de muncă pe calculator! Mă pricep la a lucra în Word, PowerPoint. Men'ionez că locuiesc în UK, dar engleza mea lasă de ...? (mai mult)
Salut, care știe să recupereze un cont de fortnite? Nu mai am acea adresă de e- mail cu care am fost logat la epicgames și nu știu cum să îl fac. Am încercat și recovery account și nu merge,...? (mai mult)
Salut am doua conturi pe steam, cum le pot uni sa fie doar un cont?
Salut TPU! Am un cont de steam cumparat de pe G2A pentru Phasmophobia, insa i- au dat hack niste rusi si de pe 6 ianuarie anul acesta m- am tot chinuit sa il recuperez. Am contactat seller- ul pentru ...? (mai mult)
Salut, ce jocuri as putea sa joc? Placa mea video e GeForce GT 320m știu că e veche dar nu-mi permit alta deocamdată și componentele laptopului meu: Windows 10 pro 64 bit Intel (core 5) 6 gb ram.
Ps3 slim modat merita sa îl cumperi?
Salut! Am cumpart un pc cu i9 12900kf 32gb ram si 4070 simplu si am 300 fps pe cs 2 si am facut setarile bine la el ma joc pe rezolutie 1080x1080 dar tot mi se par cam putine pentru cofiguratia asta si...? (mai mult)
Pot sa pun un gtx 1060 sau 1070 ți la Lenovo mahobay și cu I7 3770s am sursa de 450w
Salut! Nu am mai dechis jocul League of Legends de ceva timp iar acum cand o fac îmi arata logoul jocul dar nu se deschide ce sa fac? Am reinstalat jocul dar la fel
Salut cum as putea face un server de cs 1.6 hostat cu host cumpărat?
Am și eu o întrebare legat de Pubg pc. Întâmpin o problemă cu el și e destul de enervant. Când intru într- un meci și aștept in lobby, dintr- o dată dată mi se oprește caracterul și se blochează...? (mai mult)
Fac vizualizări pe YouTube, dar nu se pun la calcul pentru cele 4000 ore de vizualizare sau cele 10 milioane de vizualizări pentru obținerea monetizări. Ce trebuie sa fac?
Bună unde văd la Xbox unde am conectat volanul
Buna ..deci va întreb ceva? Până alaltăieri ROBLOX mergea super dar acum nu se deschide menționez că mă joc pe telefon compatibil se face ecranul negru și nu se deschide nici de cum ce fac?
Salut am cumpărat un paysafecard de Germania iar acum sunt în România cum fac pe Skill sa-i bag că-mi cere cont de Germania
Buna tuturor! În momentu în care la postare pe Facebook restrictionez anumite persoane, persoanele respective vad asta? Scuze! Nu cred că m-am exprimat prea corect, dar asta e idea! Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Desh întreabă:
Roxette909 întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?