Nu luaa! am luat si eu ca m-a tentat, dar sa stii ca nu tine decat 1 luna! atat m-a tinut si am trimis-o la servie ca doar are garantie si au spus ca din cauza mea s-a stricat ca am fortat sa cos, dupa care mi-au trimis-o inapoi. e o mare pacaleala.cauta ceva m-ai bun chiar daca e m-ai scump.pa
Nu este bun acest model de masina Daca doresti sa ti cumperi mas de cusut cu 16 operatii tot portabila cu pedala cauta in mag specializate si vei gasi rx LERVIA] la un pret de 350 400 de ron. POate ti se pare scumba dar o poti folosi la cusut. surfilat butonieta.brodat si ff multe cusaturi duble. E ok pe familia ta.[este sfatul meu] Eu al astfel de mas si sunt ff multumita.
Ca jucarie e buna. Daca vrei totusi sa si cosi cu masina > cumpara-ti una mai adevarata...
Uita-te aici http://www.decusut.ro/masini-de-cusut-casnice.aspx si alege ce masina de cusut doresti daca vrei alege dupa pret sunt de la 5 milioane
Ls2125 // js23 sau elna mini opal ar fi masini care sa semene cu ce cauti tu la www.decusut.ro sau la www.brothercom.ro
Ce ai achizitionat pana la urma? nu de alta, dar si pe mine m-a lovit aceeasi idee si vreau sa vad daca e cazul sa-mi treaca sau nu. Problema e ca eu nu as fi vrut sa investesc asa mult intr-un moft...as fi vrut ceva pana intr-un milion, hai doua...deja 4-5 milioane parca n-as da.
Me23 Tia întreabă:
Rusupaul1991 întreabă: