anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari.De unde imi pot lua pistol neletal care sa nu necesite permis?

Ma gandesc sa-mi iau unul deoarece pe strada mea umbla doar drogati si acum cateva zile a fost dat la stiri un caz in care erau 2 baieti prin Ferentari si un drogat a venit la ei si le-a cerut bani.Ei nu aveau si atunci drogatul a scos briceagul sa-l bage intr-unul din cei doi si cel din spate s-a bagat in fata aceluia si i-a venit cutitul fix in inima.Iar acel drogat a fost prins pe strada mea, zilele astea.Si sincer mi-e frica sa mai umblu fara aparare.Mama si sora mea au avut de a face cu mai multe lucruri:drogati, tigani si altii care doreau diverse chestii. Vreau doar sa am un pistol cu bile de otel si atat.De unde si cum achizitionez unul? Sau macar o bata de baseball.

P.S:E o drogherie pe strada la mine si a venit politia de 3 ori si degeaba, nu le-a facut nimica.Seara sunt mereu cate 4-5 drogati pe acolo.

1 răspuns:
| maf16 a răspuns:

O chestie mai putin letala sunt sprayurile paralizante. Ii dai putin pe ochi si o sa fie binelaughinglaughing. Imposibil sa faci rost de o arma legal si fara permis de port-arma. Bata de baseball gasesti usor.

Spor la omorat drogatiichatterbox
Funda?