Vezi ca fetele "miros" baietii disperati, si pe majoritatea nu le atrage chestia asta, ca pana la urma e de inteles. Incearca sa fii si tu mai relaxat ca ai doar 13 ani nu ai 40, ai timp mai mult decat necesar pentur iubire.
Stai linistita ca nu sunt disperat, doar ca vroiam un sfat ca sa inteleg "De Ce".
Nu trebuie sa fii suparat acum la varsta asta. Probabil ca in viitor vei fi iubit.
Probabil ca toti iti zic asta, dar tu simti un sentiment de singuratate.
Trec si eu prin asta, dar am auzit ca trebuie sa fi stapan pe tine insati.Nu timid, de ce sa fi timid?
E doar o perioada. Asta nu inseamna ca vei fi forever alone pentru tot restul vietii tale. Ia in considerare ca numai 13 ani. Ar trebui sa te gandesti mai mult la carti, jocuri, masini etc decat fete
Esti cam micut. Mai ai putina rabdare. 2-3 ani. Sa inveti si tu mai multe, sa mai cunosti oameni, caractere si dupa o sa vina instinctiv. Fetel se dau in vant mai mult dupa tipi de 16-17 ani, nu de 13 si nu ti-o zic cu rautate.
Sfatu' meu e ca, desi suna naspa, trebuie sa mai ai rabdare. Da' o sa merite asteptarea.
Auzi cica sa ma astept 2-3 ani, pai si daca mor?
Ce raspuns e asta? Si daca peste 2-3 ani o sa mori, n-o sa mori numai virgin, o sa mori si ignorant. Sutn lucruri mult mai importante pe care le-ai putea pierde. Da' ho, ca nu mori.
Mamamia,3 ani de zile, pfffffffffff, trebuie sa ma apuc sa fac ceva pana atunci.
Nu te gândi la moarte.
Eşti prea tânăr, nu fi disperat după iubire.
Mai era un pic si inceapeam sa plang de ras , daca raspunsul tau nu are nici un folos, mai bine nu mai deranja omul degeaba.
bei asta juma de buletin la ce caracter ai?
de ce nu ma mira ca nu ai fete in jurul tau a?)))
Ce retardati mai exista in lumea asta, ba mai bine sterge raspunsurile si vezi-ti de treaba ta.
Uite ce trebuie sa faci sa-ti ei zboru-l in lumea de dincolo si acolo poate gasesti ce cauti
iti mai creste si dinti pe parcurs
Lol,te gasesc pe tine?
Chiar ca looooooooool ) roaga-te sa nu ma intalnesti pe mine acolo ca mi te azvâr inapoia pe terra unde te vei intalni iar cu insuccesul
Ce prost
Nu înţeleg de ce eşti atât de tupeist.
Băiatul a vrut doar nişte sfaturi, nu să îţi baţi joc de el.
Fi şi tu politicos.
Of dar nu este tupeu ci doar are o mentalitate destul de redusa mintal daca la varsta asta(13ani) se gandeste "o sa mor"... nu o sa mai apuce sa traiesca wtf? is that?(ma indoiesc ca ar avea 13 ani si daca ar avea 13 ani e dus GRAV de tot cu pluta sa nu mai zic ce nume are ViataDe2lei ) eu unu nu il vad bine in viitor daca nu isi schimba gandirea/caracteru
Fiecare are propria mentalitate, gândire.
Eu spun că niciunul dintre noi nu suntem în măsură să îl criticăm.
Ba frate,ia vezi-ti tu de viata ta,cica "te azvar inapoi pe terra" vezi ca terra se scrie Terra,si in plus spui asta findca suntem pe net, findca in realitate daca ne intalnim te vei face ca nu ma cunosti si vei spune ca nu sunt eu acea persoana pe care o cauti, spui ca este altcineva, si ar trebui ca mai intai sa cunosti o persoana bine si dupa sa o critici, si sa nu mai zici la altii sa isi schimbe caracteru si mentalitatea, tu te uiti la tine?
Felicitari parca ti-ai mai revenit(mai vi d-acasa ) cand ai zis "am glumit referindu-te la moarte"
Ps: nu mai pronunta acel cuvant moarte nici macar in gluma
(se va interpreta gresit de lume) iar la fete trebuie sa fi foarte popular(scoala/cartier) sa te vorbeasca lumea sa fi cunoscut ca sa ai succes la fete asta este ce-a mai suprema arma daca esti un agarici nimeni nu-ti va da atentie asa stau lucrurile.si inca ceva viata valoreaza
MULT MAI MULT decat 2lei
Mersi,doar ca am pus numele asta doar asa ca nu stiam ce nume sa pun.
Mersi mult Florina,oricum nu conteaza ce spune "VanatorulDeFete" asta,el nici macar nu ma cunoaste,lasa-l sa zica ce vrea,poate asa se simte el bine, da-i pace, si la faza cand am zis ca mor a fost o gluma, nu mor eu de la asta, am eu alte lucruri de facut pana atunci
Da, dar dă dovadă că nu are cei 7 ani de-acasă.
PS: N-ai de ce.
nu am avut intentia sa critic pe nimenea chiar daca am parut mai "dur" ca sa zic asa (am vrut sa vad ceva la el sa scot din el ceva pentru curiozitatea mea desigur) iar la critici tu florina arunci in zadar. intai asteapta sfarsitul conversatiei apoi arunca-te in vorba cu vanatorul o seara/viata minunata va doresc!
Lasă tupeul ăsta deoparte.
Oricum, nu mă pun la mintea ta.
Am înţeles că ţie îţi place să critici şi să batjocoreşti!
florinuţo florinuţo draguţa mea tu te uiti doar la o "frunza"
nu la tot Pomul te rog frumos sa-ţi revii "simpatico" )
Asta clar e cel mai activ subiect . incearca sa le fi un prieten bun fetelor mereu si indiferent de ce vor spune, e mare lucru sa-ti amintesti de acest lucru mai tarziu ca fiind o amintire dragastoasa. e normal sa te inrosesti la varsta ta, eu si la 21 de ani o fac uneori. toate la timpul lor.
catalin542000 întreabă: