anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutări membri TPU. Aș avea nevoie de câteva informații cu privire la Conflictul Interior ( nu informații de pe internet ). M-ar ajuta foarte mult informații din cărți (dacă se poate și menționarea sursei - cărții - din care sunt luate informațiile) în sensul finalizării unui referat. Mulțumesc anticipat. Dau fundă pentru răspunsul care consider că îmi este cel mai util.

3 răspunsuri:
| freakazoid a răspuns:

Informatiile de pe internet le-ai luat tu deja si astepti acum pe cineva care sa-ti citeze surse din carti, am eu o idee mai buna ce-ar fi sa-ti cauti singur sursele bibliografice si sa nu mai astepti treaba gata facuta de altii!

| KaMiKaZe13 a răspuns (pentru freakazoid):

1. Am fost de miercuri până vineri la biblioteca școlii mele și este închisă
2. Consideri că este profitabil să mă înscriu la biblioteca județeană doar pentru o carte?
3. Am aflat de referat abia miercurea asta, ce pot face în câteva zile? ( și trebuie predat luni ) Mai am și altele de făcut pe lângă un referat la opțional.
Și apropo mai lasă-mă cu teoriile astea de genul că vreau totul gata făcut... cer niște sfaturi, niște idei, puțină inspirație. Dacă nu îți convine, țineți ideile pentru tine. Sper ca asta să fie prima și ultima dată când mă repet. O zi bună!

| KaMiKaZe13 a răspuns (pentru freakazoid):

A da și apropo... sursele bibliografice le-am primit de la doamna profesoară, pe mine mă interesează informațiile, nu neapărat sursa. pentru ca degeaba iau de pe net și scriu la sursă bibliografică cartea nu știu care; profesoara este mai exigentă și verifică de obicei dacă ai luat de pe net sau ai conspectat din cărți.