anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari TPU-isti si TPU-iste stiti cumva pe ce sait pot cumpara pantofi, adidasi ortopedici pentru barbati ca i trebuie lui bunicu' ca sufera de dureri de picioare si are 110 kile. FUNDA!

10 răspunsuri:
| umbra09 a răspuns:

Dehaine.ro

| anonim_4396 explică (pentru emmaemilia):

Scz da am zis pantofi sti tu dinaia care lucreaza nu stiu ce grupa de muschiulet si da forma normala.

| AnOnImUl321123 a răspuns:

In primul rand, se scrie pur si simplu "Sall TPU sau Buna TPU" nu trebuie sa scrii neaparat TPU-isti sau TPU-iste laughing
In al 2-lea rand se scrie "site" nu sait.
Si in al 3-lea rand, daca bunicul tau sufera de dureri de picioare, la ce ii sunt buni adidasi sau pantofii? Ce daca are 110 kg? Nu inteleg de ce i-ar trebui pantofi, ce il ajuta sa slabeasca sau sa nu il mai doare picioarele?
Scrie mai detaliat data viitoare. Prin aceasta intrebare, ai dat de inteles ca:
1- nu prea stii sa scrii (fara suparare, sau poate te-ai grabit cine stie)
2- bunicul tau sufera de dureri de picioare, are 110 kg si are nevoie de adidasi/pantofi...pentru ce?

| anonim_4396 explică (pentru AnOnImUl321123):

Nu mi-a zis detaliat la ce i trebuie, zicea doar ca are dureri si e gras atat eu am scris ce m-a rugat sa scriu oricum tanc iu veri maci, chiar de nu mi-ai dat sait.

| AnOnImUl321123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din nou, se scrie SITE NU sait -_- si am vrut doar sa stiu cu ce il ajuta papuci pe om daca tot il dor picioarele.

De ce te-am necajit :{?

Scuze nu am vrut sa fiu asa nesimtit...

Neah nu-i nimica, sunt pacifist :p

Mersi happy