Îl poți trimite Post Restant. Completezi formularul de expediere, scrii numele și adresa completă a destinatarului.
La expeditor, completezi numele tău, iar la adresă scrii Oficiul Poștal nr. X, localitatea/județul etc
Menționezi valoarea coletului (nu e obligatoriu să adaugi o sumă), scrii suma ramburs și întrebi la ghișeu când va ajunge la destinație. În general, durează cam 3-4 zile (dacă e weekend, mai mult).
Coletele se ridică numai până la o anumită oră (ex. ora 13:00). Dacă nu ai ajuns la timp, va pleca numai a doua zi, deși formularul va avea ștampila de azi.
Îți las un link:
http://www.caietul-cristinei.ro/......itate.html
Nu e nici o problema daca nu coincid adresele. Eu ridic colete si rambursuri saptamanal si sunt in aceeasi situatie ca si tine.
La Braila nici eu nu am avut probleme, dar la Bucuresti au spus ca a2a oara nu-mi mai da daca nu corespund adresele... Si decat sa incep sa fac panarama pe acolo, mai bine o las asa.
La coletele cu ramburs trebuie sa declari o valoare (20 lei minim), nu este necesara la coletele simple (fara ramburs). In rest e corect, poti folosi adresa de post-restant.