| aestahv a întrebat:

Sâmbătă o să merg cu un prieten la inaugurarea noului stadion al Rapidului. E prima dată când merg pe un stadion și am o nelămurire: eu iau zilnic o pastilă pe care trebuie să o iau la oră fixă și o să se nimerească să fiu atunci pe stadion. Am voie să iau cu mine pastila (împreună cu rețeta, ca să pot dovedi) și o sticluță mică de apă?
Edit: nu țin neapărat să vin cu apa de acasă, am înțeles acum că voi putea cumpăra apă/suc în cadrul evenimentului ceea ce mă bucură, dacă nu am mai fost până acum pe stadion nu știu cum stă treaba laughing

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cu sticla nu o sa poti intra, multi arunca sticle pe stadion.
Iti cumperi apa/suc de acolo si ai rezolvat problema.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, cum sa nu ai voie? big grin

| goguPatent a răspuns:

E un stadion nu aeroport sa te intrebe de pastile...

| aestahv explică (pentru goguPatent):

Citisem ceva pe net legat de asta și de aia am întrebat. Mulțumesc big grin

| SharpEagle a răspuns:

Poti lua pastila si cu suc (decat daca este explicit contraindicat) sau apa cumparate din interior. Cu siguranta ca vor fi tarabe/magazine cu asa ceva.
Dar pastila trebuie luata, altfel exista riscul ca toata munca anterioara cu tratamentul sa fie in zadar.

| aestahv explică (pentru SharpEagle):

Eu sunt dispusă să cumpăr apă/suc de acolo, nu țin neapărat să aduc de acasă, doar că nu știam dacă vor fi tarabe cu așa ceva laughing mulțumesc!

| SharpEagle a răspuns (pentru aestahv):

Ohoo, you'll be amazed.
Toti papa de pe urma acestor evenimente, sub o forma sau alta.

| SanduEu123456 a răspuns:

Normal că da îți iei rețeta, pastila și o sticlă cu apă. (Trebuie sa iei rețeta neapărat că sa ai o dovadă) Mult Noroc