Mergi la politie, asa va veni dupa tine oriunde te vei duce.Nu mai sta cu el, acesta nu e om.
Daca la-i vazut ce fel de om este de ce ai ramas langa el?
nu o sa inteleg niciodata de ce femeile fac aceasta greseala...
chiar daca familia ta e departe...suna-i vorbeste cu ei. Nu are rost sa iti distrugi de tot viata. Gandeste-te ca ai avut si tu visuri, sperante si ca omul asta a naruit totul.
respecta-te pe tine si treci peste orgolii. cere ajutor!
o sa iti distruga viata!
copilul tau o sa creasca traumatizat, o sa ii distrugeti copilaria si nu o sa cunoasca nicioadata fericirea intr-o astfel de familie.
ai vorbit cu el? de ce se comporta asa, asa a fost mereu?
politia nu cred ca va rezolva mare lucru! cel mai buna ajutor il primesti chiar de la ai tai, asa ca nu ezita si apeleaza la ei!
sper sa gasesti puterea necesara de a trece peste toate acestea, sa poti tine fruntea sus si sa privesti inainte!
imi doresc din tot sufletul ca problema ta sa se rezolve!
mult noroc!
Du-te/suna la politie si cere un ordin de restrictie sa nu poata sa se mai apropie de voi. Spune-le parintilor tai sa iti trimita bani sa poti pleca catre casa.
Succes!
Eu nu am fost niciodaata in situatiatade aceea iti pot spune o parere...:
1.suna la politie si incearca sa faci o "vizita" la medicul legist
2.sunt adaposturi pentru mame si copii (nu stiu care este situatia in asemenea centre dar se poate incerca...)
3. Cere ajutorul parintilor! Oricat de departe ar fi, oricare ar fi relatia intre voi, ei sunt parintii tai si mi-e greu sa cred ca nu te-ar ajuta intr-un fel sau altul...
4. Nu mai crede in povesti de genul ca nu se va mai intampla...
BAFTA!
Nu stiu daca te va ajuta politia, cand eram mic mama patea la fel de la tata, a incercat la politie dar sobolanii aceia i-au spus ca: "o bate ca nu e satisfacut sexual", la asa raspuns nu stiu cata incredere mai poti avea in cineva chiar nu stiu ce poti sa mai faci, eu nu te pot invata ce sa faci dar totusi fugi si refati viata.
Grim acesta nu este un sfat asta este o critica rautacioasa, nu cred ca ti-ai dori sa treci prin asa ceva, prin ce trece aceasta tanara mamica, nu judeca sa nu fii judecat si nu stii niciodata ce iti rezerva viiitorul. draga mea trebuie sa fii tare sa rupi aceasta relatiiie care numai relatie nu este, nu te merita acesta e un nimeni, nu este om.paraseste-l.
Du-te glont la politie! nu lasa un nebun sa-si bata joc de viata voastra! aia o sa-l trimita acolo unde ii e locul! in relatia asta a ta mai exista dragoste? sunt atatia barbati in lumea asta..., si daca se intampla odata sa te bata, de la o vreme devine obisnuinta... du-te la politie!
AlexMaftei2001 întreabă: