| Riley777 a întrebat:

Scuze daca e o întrebare ciudată, ciudată oricum dar nu râdeți și fiți serioși! Am 10 ani
Nu am mai crescut de 2 ani in înălțime. Mama are 1.58. Tata 1.75. Acum 2 ani aveam 145, așa am și acum, parcă am 143, mai puțin. Chestia e ca, nu știu exact de când mi-a crescut parul pubian, clar că aveam in jur de 7-8 ani când mi-a crescut. Acum e gigantic, și credeți-ma că chiar e foarte lung și când port chiloți sau dres se vede tare și nu îmi place. Ce sa fac și care e cauza? Vouă la ce vârstă v-a crescut așa mult? E grav? Cum sa scap? Am și multe coșuri pe față și pe corp. Ce e? Nu râdeți va rog!

Răspuns Apreciat de Editori
| alessia5158 a răspuns:

Un simplu "dat cu parerea" nu te va ajuta cu nimic ---- mai ales daca parerile sunt formulate de alti copii! Asadar, parintii tai ar trebui sa te duca la un control endocrinologic--- doar un medic endocrinolog te poate asigura de buna functionare sau, din contra, de proasta functionare a glandelor endocrine.Pana atunci, citeste despre hormoni, glande si crestere :http://www.vreausacrescmare.ro/......-cresterea

2 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Cosurile de pe fata si de pe corp sunt cam normal ca incepi sa dai spre adolescenta,(desi cele de pe corp sa-r putea sa fie si din cauza alimentatiei nesanatoase).Ca sa cresti in inaltime trebuie sa joci bascket.Nu zic sa fi cel mai bun, dar macar 30 de min pe zi trebuie neaparat sa faci daca vrei sa cresti in inaltime, iar cu parul ala iti recomand sa ti-l ia cu masina de tuns.

| Riley777 explică:

Dar nu am sâni mari sunt chiar mai mici decât a prietenelor și eu cred că sunt grasa am 39 dar par mai grasa căci și acum 4 luni aveam 40 și arătăm mai slaba