Nu,nu e barbie, era pe facebook o poza cu ea, dar nu mai tin minte numele.si daca nu stii nu mai dati raspunsuri, ca am ce face, nu trebuie sa va citesc raspunsurile stupide
Am aflat oricum, o cheama valeria lukyanova, o sa ii dau funda lui yontu.verificati si voi pe fb pe fata aceasta, daca vreti
Unbelievable!
ASTa cheai zici ca e papusa..presupun ca e rusa si nu a avut ce face cu fata ei decat sa dea copy/paste dupa barbie.e o nebunie, dar in sfarsit lumea asta e nebuna oricum
Dupa ce am zis eu. scuze, deja am spus ca dau altcuiva, chiar daca nu e corect
Pai am dat raspunsul in acelasi minut! esti egoista ala nici macar nu a raspuns bine j am mai stat sa caut j pe net ( imi merge uimitor de bine)am trebuit sa imi inchid toate paginile care le aveam deschise sa iti caut tie, am raspuns corect j nu am vazut ca ai gasit pentru ca atunci iti trimiteam raspunsul!
Uita-te i ce minut ai ''raspuns'' tu j in ce minut am raspuns eu!
Nu te supara pe mine, dar tu cand spui ceva, respectii cuvantul dat, nu? eu fac acest lucru
Celasi timp, poate ai tu niste diferente de secunde, si ce tot atata, deja am dat funda
Esti o mare nesimptita! fac poze la toata convorbirea j o pun pe facebook!
Ce? nici macar nu le-am pus, nici macar nu fac poze cu convorbiri
Pai nu ti-am spus ca imi merge netu greu (deci postez greu) + ca mai trebuie sa raspunzi j la acele intrebari : gen : a fost adaugata in categoria corecta...etc
Nu te supara, poti s-o pui poza, dar nimeni nu stie cine sunt.si ce mare scofala, e o funda
La cea de mai sus! j lumea vede ca esti egoistaaaaaa! oricum multi iti va da ignor( iti va ignora raspunsurile)
Hai lasa-ma ca am treaba, nu mai da raspunsuri, oricum am dat funda inainte sa citesc alte raspunsuri
Termina cu amenintarile, nu ma intimidezi
ionucmarele întreabă:
anonim_4396 întreabă:
catalin542000 întreabă: