Aici, oricine poate decide ce e sau nu e moral.
Dar acum, intre noi vorbind, ti se pare moral sa corectezi greseli sau sa spui ca nu-ti place Miley Cyrus?
Frustrările mele legate de acest sistem de raportare, puţin spus imbecil, prost gândit, i le-am etalat Ralucăi de vreo 2 ori până acum, dar bineînţeles că n-am primit niciun fel de feedback, nici de la ea, nici de la restul turmei... pardon, echipei. Asta e.
@sasuke_bv, motivul pentru care n-ai primit raspuns e pentru ca o multime de persoane trimit mailuri ralucai, si nu doar pe subiectul asta, pentru ca - sa fim seriosi - site-ul are o gramada de probleme. Biata ralu ar trebui sa stea toata ziua sa raspunda acelorasi intrebari la care a raspuns si ieri. Si-apoi nu stiu cata influenta are ea asupra chestiilor de programare, pentru ca e de lucru ca sa modifici sistemul de raportare.
Hm! Pai moralitatea e stabilita de comunitate din cate stiu eu; ori asta (TPU) e o comunitate, nu? Asa cum e ea, dar e!
Ca la sistemul de raportare mai trebuie lucrat, sunt de acord.
In rest, sa auzim de bine.
Nu se prea poate da ban pe ip deoarece marea majoritate au ip-uri dinamice (se schimba la fiecare conectare).