| katey3 a întrebat:

Se aude un sunet ciudat afara. E noapte si cred ca e o pasare, dar nu am mai auzit-o pana acum in viata mea. E un sunet ascutit, destul de regulat (uneori mai departe, uneori mai aproape, de asta cred ca-i pasare, ca poate se invarte in cerc). Aproape ca atunci cand scartaie un leagan. Am cautat peste 30 de pasari in Romania, si noapte si zi, niciuna nu face asa. Ce altceva poate fi?

Răspuns Câştigător
| Andr3y25 a răspuns:

Http://www.xeno-canto.org/browse.php?query=gen:Athene aici ai sunetul de Cucuvea -sunt mai multe asculta mai multe!

4 răspunsuri:
| Andr3y25 a răspuns:

Noaptea...hmm depinde unde stai ..la mine noaptea se aude Cucuveaua.Ma inspaimanta rau de tot.

| katey3 explică (pentru Andr3y25):

(Athene noctua indigena) - l-am gasit. nu s-a oprit pana dimineata. e curios totusi ca pana acum nu am mai auzit. eh, misterele noptii.

| Andr3y25 a răspuns (pentru Andr3y25):

Http://www.xeno-canto.org/browse.php?query=gen:Athene aici ai sunetul de Cucuvea -sunt mai multe asculta mai multe!

| Pitika_Ale_1993 a răspuns:

Nu cred ca e cucuvea la mine la bloc se aude un sunet ascutit ca si cum ar fi un sssit

| GalaxyMewNew555 a răspuns:

Asa si eu aud...De la ora 12 noaptea pana la ora 3:30...Chair nu stiu ce este...