Daca eu ma spal cu sapun de toaleta zilnic, si apoi doua zile ma spalcu sapun de casa, are ceva? eu cred ca masina ta de spalat habar nu are ce detergent ii pui.io am spalat si fara.numai cu apa rece, si ea a spalat normal tot programul.am prostito ce mai. da pune-i niste calgon pentru mai multa siguranta. elimina depunerea de calcar.
Exista detergenti universali DE RUFE pentru SPALARE AUTOMATA --- citeste cu atentie ce scrie pe ambalaj! Daca nu corespunde( daca NU este pentru rufe sau daca NU este pentru spalare automata ) NU il folosi! Este obligatoriu ca acel detergent universal sa intruneasca simultan cele 2 conditii : sa fie pentru rufe si sa fie pentru spalare automata (sa nu spumeze! ) Numai bine!
Nu nu se strica, numai ca face...mult clabuc oricum sfatul meu e sa nu folosesti des sau deloc
Nu are nici pe dracu, eu intr-o zi m-am gandit sa imi spal presurile de la masina si in loc de detergent am pus biocarpet si nu s-a intamplat nimic, doar multa spuma
Nu se strica. Dar s-ar putea sa nu spele chiar atat de bine ca cel automat. Dar pentru masina nu este nicio problema.
roxy87 întreabă: