anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se mai foloseste carnea de cal la prepararea mezelurilor? La care mezeluri?

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Daca se respecta retete traditionale da

| vio a răspuns:

Salamuri...

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Se spunea ca la Salamul de Sibiu pe timpuri. Acum nu am mai citit eticheta.

| alexa a răspuns:

La salamuri si din cate am mai citit eu se inlocuia cu, carnea de vita in unele magazine
acum daca e citeste pe eticheta cand cumperi ceva, dar nici in alea nu mai au oamenii incredere

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da se foloseste peste tot plus cate un soricel care aluneca de pe marginea malaxorului, dar stai linistita ca standardele de productie sunt aprobate de cei mai buni spagari... pofta buna

| elena a răspuns:

"nebundupatine" nu e chiar asa, se foloseste la salamul de pui... un pui, un cal, un pui, un cal s a. m. d.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

La salamul de Sibiu, si cred ca la salamurile crud uscate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se mai foloseste, a fost inlocuita cu e-uri