Nu exista epilarea defintiva! Este doar o chestie de marketing, ca-n realitate NU exista asa ceva.
Se poate face o epilare temporara si o intretinere in fiecare luna, cand mergi la tratamentul cu laser, care costa foarte mult, dar imedita cum ai oprit tratamentele, parul creste la fel de mult ca inainte, fiindca el creste hormonal pana la batranete.
Recomand epilarea cu ceara calda, care-i mult mai sanatoasa si mai acesibila ca pret.
"merita"
In primul rand, nu e epilare definitiva.
Depinde de fenotipul tau de piele si culoarea parului.
Pt pielea deschisa la culoare si par brunet, functioneaza foarte bine.
Acum exista solutii laser si pentru parul mai deschis la culoare, insa nr de sedinte este mai mare.
Epilarea laser se face la interval de 2 luni primele sedinte, apoi acest interval creste. Fa un calcul daca e mai avantajos un pachet de 6 sedinte laser, pe parcursul unui an, fata de epilarea clasica cu ceara, in fiecare luna.
Apoi trebuie circa 2 sedinte de intretinere pe an, ceea ce e mult mai avantajos decat epilarea clasica.
Alege salonul sau cabinetul medical care are un laser potrivit pentru fenotipul tau. E mai bine sa mergi acolo unde doar asta fac: epilare laser. Personalul e mai bine instruit, aparatura mentinuta in parametri optimi, lampile sunt schimbate atunci cand trebuie etc.
Eu mi-am facut acum am 6 ani, la modul mi-am luat un ipl. Nu m-am prea tinut de program, dar pana si azi am portiuni pe picioare unde nu imi creste parul. Deci eu zic ca merita, mai ales daca e si profi si te tii, adica te duci la sedintele obligatorii, apoi la intretinere.
Merita! si eu mi-am facut epilare definitiva si functioneaza.
cred ca in total am vreo 10 sau si mai multe sesiuni. ca sa nu mai cheltui atatia bani in fie care luna, am decis sa imi i au eu laserul de la Philips pe care il folosesc acasa.
rezultatele sunt super.
ma epilez doar o data la doua saptamani.
iti recomand sa faci la fel daca urasti sa ai par.
eu urasc sa am par, pana si la degetul de la picior mi l dau jos si folosesc laser.
Good luck!
Laserul nu e disponibil pentru uz casnic.
Ce ai tu e IPL
euuuuuuu6 întreabă:
al3xa_6696 întreabă: