Eu cred că se poate, daca faci o cerere la compania de telefonie să îţi dea desfăşurătorul cu numerele. Acolo apar toate numerele. În centrala lor nu există număr ascuns.
Bună.
Nu se poate afla cine te-a sunat pe privat.
Listingul telefonic este al numărului tău de telefon cu numere formate nu și cele primite.
Pa, pa.
Dar ca s-ar putea sa te fi sunat de pe un nr prepay, nou, ca sa nu il stii, te-ai gandit?!
Si in principiu, sa stii ca si Politia cam are probleme cu aspectul asta, pentru ca o astfel de politica le "fidelizeaza" clientii!
Suna, si cere sa vorbesti cu un sef de acolo, sau jurist, dar nu iti fa iluzii! Iar daca e vorba ca speri ca te-a sunat "ex" si tu vrei sa fi sigura. (sau ceva de gen!) mai bine consoleaza-te si mergi inainte!
Poti sa afli in cazul in care acel numar este pe abonament. Iti scoti la sfrasitul lunii fisa cu numerele care te-au sunat si o sa iti apara numarul adevarat daca are abonament pentru ca este inregistrat. Cel putin asa stiu...
Suni imediat la compania retelei tale si o sa spui :"vreau sa stiu cine m-a sunat umltima data" si o sa aspuna nr. de telefon
Ba se poate.Trebuie sa semnezi un contract cu reteaua ta la care esti abonata.Este mai complicat.Mai bine suna la relatii cu clientii si iti vor da mai multe amanunte.
sweetgirl_1922 întreabă: