Parola se poate fura cu ajutorul unui Keyboard reader, un fel de program/virus care iti citeste tot ce scrii la tastatura. Yahoo messenger din perspectiva securitatii contului este cel mai prost distribuitor de software (parerea mea). Ai putea sa afli parola daca sti ID-ul de rezerva pe care l-ai notat cand ti-ai facut contul. Mai cauta pe yahoo answers, poate ai noroc.
Din folder nu. Ultima speranta e ca cei de la Yahoo sa-ti raspunda intr-un mod favorabil.
Pfffffffff! cam greu nu exista momentan programe de spart parola la messenger! cand ti-ai facut ID mai demult a trebuit sa dai niste date cum ar fi data nasterii si una sau doua intrebari daca le stii pe alea si raspunsul lor gata!
Din pacate, este imposibil sa recuperezi parola daca nu o mai cunosti si nu stii nici raspunsul la intrebarile de securitate. Nu se poate afla din nici un folder.
Pentru "aflarea" nu spargerea de parole yahoo, facebook, etc... add : m_marius_catalin@yahoo.com, am cateva trucuri in care te pot ajuta cu ceea ce ai tu nevoie :). in video de mai jos am facut acel tutorial sa vedeti cum puteti intra in pc cuiva doar cu ip-ul sau! http://www.youtube.com/watch?v=0cPnqQxqkDc
E de peste 4 ani id si nu nu cred ca merge cu keyboard dar acum in 24 de ore sa vad ce raspuns primesc... or cum multumesc frumos eu am incercat sa sparg parola din folderul din pc