| mafi a întrebat:

Se poate cumva afla daca telefonul mii ascultat? Exista ceva metode?

Răspuns Câştigător
| evostyle7 a răspuns:

De obicei daca iti asculta cineva convorbirea, totul decurge bine pana la un punct, si apoi incepi sa auzi vocile in ecou, dar foarte putin se schimba calitatea vocii. Ai grija, asta se poate intampla daca persoana cu care comunici te pune pe speaker, deci asigura`te. In al doilea rand, si cel mai important, retine ca ei te pot asculta chiar daca nu ai un apel in curs. Te pot auzi cat timp tu stai la o cafea si telefonul` e pe masa. Asa ca nu vorbiti prostioare in preajma telefoanelor, si nici macar pe site. Din 255.000 de utilizatori ma indoiesc sa nu fie macar vreun SRI-st printre noi. happy

5 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

De obicei cand ai telefonul ascultat,cand vorbesti la telefon se aude vocea dublificata, eu am vazut la mici mafiiti italieni, spanioli ca desi au bani la greu umbla cu telefone vechi dinalea cu antena pentru ca nu pot fi ascultate.au si telefone dinalea noi dar treburi serioase vb cu telefoenele vechi.

| Instinkt a răspuns:

Chestia cu vocea dublata nu e mereu din aceasta cauza, uneori doar se aude prost telefonul.nu mereu iti poti da seama ca esti ascultat, fii foarte atent la convorbire daca auzi un zgomot ciudat cum ar fi un fel de caseta pe care se misca banda esti ascultat, si eu am avut problema asta

| mafi explică:

Da mereu inainte sa sune bazaie iar cand imi rasp cineva aud un zgomot ciudat ca si cum ar fi niste aparate

| nosferatu a răspuns:

De ce ti-ar asculta tie cineva telefonul?

| stelistu30 a răspuns:

Eu cred ca esti ascultat de fbilaughing)