Doar daca a expirat contractul. Sau daca ambele parti sunt de acord... Or, cei din vodafone nu au de ce sa fie de acord. Mergi la o reprezentanta vodafone si explica-le, poate gasiti impreuna o solutie.
Poti oricand, doar ca in contractul pe care l-ai semnat exista o clauza care prevede sanctiunile pe care trebuie sa le platesti. Probabil sunt echivalentul abonamentului pe lunile ramase pana la incheierea contractului plus o penalizare de 10-20%.
Daca cei 2 ani de abonament din contract au trecut, da. Daca nu vei plati probabil contravaloarea abonamentului pe 2 ani si poti rezilia contractul.Trebuie sa vezi conditiile de reziliere din contract.
Nu poti daca esti inca in cei 2 ani... abia dupa! Oricum, greseala mai mare cred ca au facut-o cei care au Cosmote, asa ca nu te grabi
Nu poti sa renunti...am facut si eu abonament la vodafone pe 2 ani si la fel ca tine am observat ca am facut o mare prostie...trebuie sa stai q ea pana-ti expira contractul. ei bine eu mi-am luat cartela de cosmote iar cealalta am pus-o bine dar tot trebuie sa platesc pe fiecare luna abonamentul...
E abuzant acest fapt, dc ti au oferit o promotie ar trebui sa platesti diferenta si sa ti l inchida cum dealtfel e abuzant sa nu l platesti si ei sa ti l inchida, dar sa te sileasca sa cotizezi abonamentul lunar desi tu nu te poti folosi de el, precum e abuzant dc iti expira perioada contractuala dar nu poti renunta ca nu i-ai anuntat cu 30 de zile inainte... am scris de o smecherie cum poti renunta fara sa platesti- cauta infotulcea pe google si intra pe blog sa vezi ce le-am tras-o conform contractului
YURI123 întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: