Din pacate nu se poate..Scapa pe cat posibil de aboament... de ce sa fi la cheremul lor in fiecare luna.cand ai bani incarci cand nu..mai astepti..eu niciodata nu am fost si nu am sa fiu
Mda, stiu...dar a trebuit sa imi fac abonament pentru ca mi s-a demacnetizat cartela, si asta era conditia ca sa imi dea o cartela noua sa imi pastrez numarul. Atunci luna asta imi iau alta cartela, daca tot am dual sim. mersi
Ce sau smecherit....iti schimba carte doar daca iti faci abonament...
Sa stii ca da. Si inca trebuie abonament de 10 euro...
Da u ai mers la Orange shop sediul principal?
Nu mai ai cum sa iti incarci acele cartele pentru ca ele deja au expirat, daca erau in perioada de gratie puteai, dar asa nu. Si da, poti sa transferi credit de pe cartele cu abonament pe celelalte pre-pay, optiunea asta o gasesti in meniul de la *100#,dar trebuie sa iti stii parola (parola este de obicei ultimele cifre din CNP-ul titularului sau ultimele 4 cifre din numarul cartii de identitate). Asa ca dupa ce gasesti acea optiune, pentru a transfera va trebui sa introduci parola, apoi suma pe care vrei sa o transferi, dupa numarul pe care vrei sa transferi suma respectiva si apoi o sa iti mai ceara o data sa confirmi suma si numarul de telefon.
Daca ai abonament stiu ca nu poti sa incarci si sa transfori in minute...aia e idea abonamentului ai cost apel si tot ce vorbesti peste se baga acl in plus la factura. DECI NU POTI!
roby223 întreabă: