anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate sa sangereze gingia doar dimineata chiar si inaintea spalatului dintilor? mentionez ca mama mea are sange in saliva(numai dimineata) si ea zice ca e de la gingii. poate fii vorba de altceva?

Răspuns Câştigător
| tynad a răspuns:

E foarte posibil sa suferi de gingivita, e o afectiune care face ca gingiile sa iti sangereze chiar si cand mananci. Nu e o afectiune grava, se poate trata cu usurinta insa trebuie sa consulti un medic stomatolog. Acesta, poate pune diagnosticul asupra cauzei gingivitei, daca este de cauza bacteriana sau este un simptom al unor boli generale sau un simptom aparut ca urmare a unui tratament medicamentos. In principiu, ai putea sa iti cumperi o periuta de dinti moale ( soft) si o pasta de dinti pentru dantura sensibila ( Sensodyne ) sa vezi daca te ajuta tongue

4 răspunsuri:
| andreeapitaioana a răspuns:

Nu pentru ca si mie daca fac cumva din dinti in saliva e un pic sange dar nu este vorba de altceva deloc si maselele au ele niste chestii si ce nnu e bun trebuie aruncat de exemplu sangele ala care il scuipi eu asa stiu.

| cosmin21 a răspuns:

Sa foloseasca paradontax, e bun pentru oprirea sangerari gingiilor.

| Muhteşem a răspuns:

Din pacate am patit si eu asa,imi sangereau gingiile si erau si umflate,am fost la stomatolog in Romania si mi-a spus ca nu stie exact de la ce e dar mi-a dat un tratament,dar nu a avut efect,asa ca am venit aici in Italia,am fost la stomatolog si mi-a spus ca e din cauza apei de la rubinet si de la acid,mi-a dat un tratament,era o pasta de dinti''LACALUT'' niste pastile,apa de gura,si mi-a zis sa nu mai beau apa, suc cu acid decat apa plata imbuteliata.mi s-au mai desumflat gingiile si e mai bine, urmeaza sa ma mai duc inca o data la control.

| emy a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti zic.te sfatuiesc sa mergi cu ea la medicul de familie cat mai repede.Multa bafta si multa sanatate!