| SmartLie a întrebat:

Se poate sterge un comentariu pe TPU?

Răspuns Câştigător
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Dac tu ai dat respectivul comentariu te duci la " Rasunsurile mele" si deasupra respectivului comentariu e si nutonul " sterge" daca altcineva a dat acel comentariu nu il poti sterge dar il poti raporta.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi aici, http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| onasis1961 a răspuns:

Aşa spune regulamentul:
Cum sterg o intrebare sau un raspuns?
Poti face acest lucru din contul tau de utilizator, din sectiunea "Intrebarile mele" sau "Raspunsurile mele". In fiecare zi poti sterge maxim 10 postari. Aceste limitari reprezinta masuri de securitate impotriva stergerilor accidentale sau accesului altor persoane in cont. Vei primi un e-mail pentru confirmarea stergerii, iar tot ce va trebui sa mai faci este dai click pe al doilea link transmis. Daca stergi o intrebare care a primit raspunsuri, aceasta va aparea pe site ca fiind postata de un Anonim si nu va mai fi alocata contului tau.
Crăciun fericit!

| introduaicinumele a răspuns:

Da, foarte simplu, te duci la "Raspunsurile mele" si sub fiecare raspuns este un buton "Sterge" si apoi primesti confirmarea pe email cu un link si in cateva minute raspunsul va disparea happy

| FemeiaPisică a răspuns:

Cum sterg o intrebare sau un raspuns?
Poti face acest lucru din contul tau de utilizator, din sectiunea "Intrebarile mele" sau "Raspunsurile mele". In fiecare zi poti sterge maxim 10 postari. Aceste limitari reprezinta masuri de securitate impotriva stergerilor accidentale sau accesului altor persoane in cont. Vei primi un e-mail pentru confirmarea stergerii, iar tot ce va trebui sa mai faci este dai click pe al doilea link transmis. Daca stergi o intrebare care a primit raspunsuri, aceasta va aparea pe site ca fiind postata de un Anonim si nu va mai fi alocata contului tau.

Sirsa: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#06

| Vasybulan a răspuns:

Daca te referi la un raspuns, nu il poti sterge, ci doar raporta. Iar atunci, unul dintre moderatorii site-ului, vor verifica raspunsul respectiv, pentru a vedea daca reportul are baze solide. In cazul in care raspunsul respectiv, incalca limitele bunului simt(adica acesta contine injuraturi, calomnii, sau chiar link-uri care incurajeaza pirateria) acesta va fi sters, iar utilizatorul care a dat acel raspuns, se va trezi cu contul suspendat sau sters.

| LeMousiqe a răspuns:

E destul Doar Un da!winking

| TheStory a răspuns:

Te duci la ''raspunsurile mele'' si il stergi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Dai la raspunsurile mele, cauti mesajul si il stergiwinking!

| Dragonfly6 a răspuns:

Da

| RazvanNikolas1994 a răspuns:

Da. Se poate. Te loghezi și te duci la răspunsurile mele. Dai click și te duci la comentariul respectiv. Îi dai ȘTERGE. După aceia un link ți-a fost trimis la adresa de email pentru a confirma ștergerea. Te duci la adresa ta de email vezi mesajul dai click pe linkul respectiv și răspunsul e șters