Asta zici tu , dar din 4 intrebari pe care le ai, 3 is despre facebook, deci esti cam dependenta.
La inceput da dar intram odata la 5-10 min cand jucam cs si eram mort si ma uitam pe facebook mereu dar acum n-am probleme cateodata uit sa intru pe el
Eu eram cam dependenta de facebook. mi-am luat si telefon facut special pentru facebook, dar la inceputul lunii februarie, anul acesta, am vrut sa imi demonstrez ca ma pot lasa de facebook, si am reusit. de aproximativ 7 luni stau fara facebook si imi este foarte bine, acu am timp sa fac sport, sa citesc, sa fac si altceva decat sa urmaresc lumea pe net.
Mie, personal, da. Acum 2 ani, cand mi-am facut contul pur si simplu nu ma puteam desparti de Facebook, eram obsedata, mereu ma certau parintii. Imi aduc aminte ca aveam nu mai stiu ce grup foarte celebru, si toata ziua eram prezenta, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Si acum intru pe Facebook, dar nu atat de des. Baftaa!
NU nu creeaza dependenta daca stii cum sa te controlezi! Impune-ti o limita zilnica, incearca s-o respecti si nu va fi atat de greu. Si eu am Facebook dar nu stau mai mult de 2 ore/zi pe el Succes so sper sa nu patesti si tu la fel (sa devi dependenta)
Da creeaza dependenta. Si fratele meu are fb si sta vreo 10-11 ore pe zi. Deci da creeaza dependenta (parerea mea). Sper ca te-am ajutat
10-11 ore?!?! cel mai mult am stat vreo 5
Cretaker întreabă:
Antonia23K întreabă: