Da, eu.
Uniunea Europeana urma sa impuna regula asta din 1 Ianuare 2021 dar cum pandemia asta ne-a dat planurile peste cap, noua regula de aplicare a tva-ului si pentru coletele sub 10€ va fi pus in vigoare din 1 Iulie 2021. Coletele sub 10€ care intra in tara pana la aceasta data sunt scutite de tva.
Verifica-ti starea coletului din Aliexpress pentru data cand a intrat in tara. Daca ti-a intrat incepand cu ieri, platesti tva. Poti verifica starea coletului si pe site-ul postei romane aici: https://www.posta-romana.ro/track-trace.html
Stiu ca trebuie de la 1 iulie, dar speram sa se amane putin cum in Romania lucrurile se misca cu intarziere.
Nu e asa. Fiind stat membru UE, trebuie sa se supuna noilor reglementari in acelasi timp cu celelalte.
Salut, nu! Încearcă prin FanCurier să trimiți colete! Eu lucrez acolo și recomand! Sănătate! Funda?
Ce funda sa-ti dea omule?
Tu dai raspunsuri ca sa ajuti persoanele sau ca sa primesti funde? In plus, ai dat un raspuns total gresit. N-are nicio legatura cu ce a intrebat el.
Iti mai si pui numele Psihologie dar tu ceresti funde pe raspunsuri total pe langa subiect.
Funda pentru ce? Ca nici macar nu ai inteles intrebarea. Lool
Ajuți și tu 1 om din 10.000. Ce mândru ești "păcătosule"... De fapt te cam contrazici singur, un păcătos nu prea ajută, se ajută pe el mai mult. Pocăiește-te până nu ajungi în iad!
Inca nu ai inteles despre ce e vb de dai eronat ca tantalaul peste tot nu?
Si eu trebuie sa comand niste chestii... O intrebare daca stie cineva - chestia asta cu TVA-ul este valabila pentru orice transport din strainatate in Ro? Sau e doar pentru cele din Asia?
Pentru orice vine din afara UE
Mersi!