Daca ai ocazia sa intri in armata si mai ales la subofiteri te-ai aranjat pe viata. Trage tare si intra in armata, te sfatuieste cineva din sistem
E vreo carte de gramatica care sa le cuprinda pe toate la romana? sau ceva pregatitor; modele de grile? La sport cam cat timp ar trebui sa ma pregatesc inainte?
Sa ne intelegem, nu am zis niciodata ca nu vreau sa muncesc-am mai muncit, stiu ce inseamna, doar ca am mers la sigur.Asta e diferenta
Incapatanato... macar de te-ai incapatana asa sa faci ceva pentru tine, nu impotriva ta. Asa sunteti toate la varsta asta vad eu. N-ati asculta de nimic altceva decat de orgoliu prostesc si de vrajeala dulce si falsa. Stai in continuare sa-ti scoata sora-ta ochii. Stai tu in frica asa ca ti-o fi bine. Nu ma crede pe mine ca m-ar interesa de viata ta. Pe mine sa ma crezi un lake, ultimu' fraier. Lasa ca ai sa intalnesti tu un cocalar belit de o sa-ti suceasca mintile si ai sa ajungi ca altele, stii tu cum, cu burta la gura si singura. Nu stiu cum se face ca numai asa reusiti. Macar de-as fi vazut doar una ca tine, dar nu, am vazut prea multe. Degeaba mi-am racit gura de pomana, ani la rand. Nici una nu a vrut sa inteleaga, toate parca sunteti de-o mama, la toate parca va ruleaza acelasi disc zgariat in capusorul ala. Lasa-l pe fraier sa sa agite, sa fie frustrat si sa faca spume. Noi suntem destepte, stim noi cum sa procedam. Iaca ai sa vezi tu cum ai sa fii desteapta. Lasa ca prosti-s prosti; voi cresteti cocalarii, inmultitii, dati-le putere. Dupa aia intrebati-va de ce e viata de **** si nedreapta. Lasa ca "fraerii" sunt "fraeri", ciudati, sau mai stiu eu cum. Tu crezi ca tie acum inca ti-e rau. Stai sa vezi cand ai avea de la vreo 30 de ani incolo si-ai sa te uiti in urma si ai sa zici, ce-ai facut proasto pana acum, unde ti-a fost capu', ce alegeri ai facut? Nici facultatea nu ti-ai terminat-o, nici de alti "prosti" n-ai vrut s-asculti, ai crezut ca esti desteapta... Stai tu cuminte ca stii ce repede trec anii? Tu zi-ti asa, lasa ca le demonstrez eu la "fraeri" ca eu is mai desteapta. Ptiu' sa nu te deochi mai. Hai pa si sanatate sa ai. Dupa cap ai sa primesti, capu face, capu' trage.
userulanului întreabă:
anonim_4396 întreabă: