Razboinic Mental - pentru crescut, aparare
Razboinic Corp - Duel, crescut
Sura Arme - Duel(Foarte bun)
Sura Black Magic - Foarte bun in duel! nu e bun la crescut
Ninja Arc - Duel de la departare
Ninja Lama - Crescut sau duel, dar mai bun e Ninja arc
Shaman Dragon - Buff, si duel!
Totul a fost cat se poate de explicit, dar iti recomand sa te faci razboinic, e bun si la crescut si la duel(devastator pe la lvl mare). la sura e naspa faza ca, cresti mai greu datorita skillurilor. FUnda?
Razboinic apoi sura apoi ninja apoi shaman. Oricum este bun si al tau doar ca e urat il urasc.
Auzi daca esti sura esti cel mai bine cu Razb e scump si trebuie RIB si FMS daca esti sura merge si cu un fms normal acu sa fiii cel mai bine in Pvp la nivel peste 40+ sa fii sura BM frate daca ai spiritu macar la M5 crapi pe toti daca vrei pvm esti sigur sura Arme Magice daca ai armura la 16-17 si Tais vrajit la M4 macar apropo cu Int peste 50-60 la M4 taisul iti poate da peste 120 atak dar daca le vrei pe amandoua fate ninja lame dar te sfrautiesc nu sunt buni la spart metine
Dc Spuneti ca razboinikul este cel mai bun doar datorita armelor grele pe care le poate manvevra sau si pentru ca,, cresc repede?
Pai... dupa mine, depinde, nija sunt foarte buni la nivel mare ( 70-80-90), sura este bun doar daca stii cum sa-l "manevrezi", samanul este bun de asemenea, dar nu are sanse la celelate caractere, iar razboinikul este devastator si la nivel mic ( 25-40-50) cat si la nivel mare! Parerea mea : Razboinicul este cel mai bun!
Poi... mi se pare cel mai bun razboinicul Am si eu cont si m-am facut razboinica, am baieti in clasa care sunt razboinici si au spus ca este un caracter foarte bun Am si sura dar la sura sunt la un nivel foarte mic sa-mi dau seama dar eu te sfatuiesc sa-ti faci si pe razboinic... Funda plss:*
Ideea este ca Razboinicu e cel mai bun la crescut dar la un razboinic o sa faci foarte greu magiile la G1 deoarece o aura costa 3kk si un corp 1.3kk deci te costa ff mult iti recomand un ninja lama CC ieftine si usor e gasit deci faci usor G1 si cu itm bune poti rupe razboinici foarte usor
Cel mai bun caracter e razboinic corp:nu prea rezista ca mentalu dar partea proasta la mental e ca skilurile pot fi ratate usor.Razboinic corp are cel mai mare DMG
Sura e cel mai bun. Daca bag in int pe sura e invincibil pe magie neagra apoi e ninja pe arc apoi razboinic mental apoi saman
Tu te referi la PvP, PvM?
Pai pentru PvP cel mai bun e Ninja Lama :p si este bun si pentru PvM
Dar eu pentru PvM iti recomand sura arme.
Oricum iti spun sigur ninja lama cu iteme bune bate orice, am jucat pe metin2love am avut ninja lvl 81 iteme foarte bune si nu ma batea decat un warior cu arme legendare deci iti spun fa-ti ninja Lama (PvP=player vs player, PvM=player vs monster)
Parerea mea e ca un ninja d lv mare cu itm foarte bune si skilluri la arcas p rupe tot.am testat eu p ro si p un privat unde aveam lv max si ful itm legendare ca un war care l-am batut(war corp)