Dar de ce să nu mănânci nimic atunci cum ar fi niște fructe?
Îți poți ocupa acel timp vizionând un film, ascultând muzică în timp ce ești în pat, imediat vei adormi astfel.
Dacă vei mânca în timpul zilei îndeajuns nu îți va mai fi poftă seara însă vezi să nu-ți strici programul normal.
http://translate.googleusercontent.com/......ranslate_c
Mananca si tu putin si des, si apoi cina in jur de ora 6..ca sa iti tina de foame
Sa nu mananci nimic seara? Pai de obicei daac vrei sa slabesti sau ceva de genu' se mananca putin seara un iaurt ceva de genu' dar daca nu vrei sa mananci nimic, fa altceva si nu te gandii la mancare sau poti manca mai mult la amiaza ca sa nu-ti fie foame seara si nu sta in locuri cum ar fi bucataria sau locuri in care se mananca.
Buna!
Cel mai recomandat pentru a scapa de toate poftele respectiv viciurile pe care le avem cu totii este Apa plata.
Adica tot timpul cand vrei sa mananci ceva sau sa fumezi sau alte lucruri care ne fac rau, sa avem o sticla de apa plata langa noi chiar daca nu ne este sete, bem o gura si ne trece.
Doctorii recomanda 3 mese pe zi, si tot ei zic ca apa ajuta la eliminarea grasimilor din organism.
Stiti ca mereu se zice sa consumam 2 litri de lichidpe zi, minim!, nimeni nu da si o cota maxima, desigur, nu putem exagera...
Eu m-am lasat de fumat prin chestia asta, asa ca te sfatuiesc sa faci la fel!
Sper ca am fost de ajutor!