| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Spuneti-mi si mie niste firme gen Avon, Oriflame, Lady's, Infinity etc...altele decat astea. Mi-as dori ceva sa nu fie asa popular cum sunt astea sunt reprezentant la Oriflame da e naspa pentru ca trebuie sa dau bani pe loc cum primesc coletul si clientii nu sunt de accord asa ca am renuntat.

Răspuns Câştigător
| szaboeva a răspuns:

Eu iti recomand Ebiju daca doresti iti trimit un catalog gratis si te inscrii doar daca iti place.id-ul meu evaszabo83

10 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Forever Living Products, o firma la care eu lucrez de mai bine de 2 ani.pentru mai multe detalii astept msg pe privat

| ea_6589 a răspuns:

Amway! au niste produse extraordinare! si nu trebuie sa faci comenzi in fiecare luna daca te inscrii!

Răspuns utilizator avertizat
| andreutza05_1656 a răspuns:

REFAN 100%profit, daca vrei te pot inscrie chiar eu! astept mesaj

| andreutza05_1656 a răspuns:

REFAN, te inscriu chiar eu daca vrei!

| andreea2011oriflame a răspuns:

La oriflame plata se poate face dupa 2 saptamani de cand a venit coletul dar trebuie sa ai peste 16 ani si trebuie sa completezi un contract cu oriflame si sa ai un sponsor. daca te-ai inscris tu singurica pe net online nu ti se da credit. daca te mai intereseaza gama oriflame scriemi un mesaj pe email andreea2011oriflame@yahoo.com si iti dau mai multe detalii.

| ana75 a răspuns:

Iti recomand Federico Mahora.Comisioane atractive(de pana la 40%. Detalii pe email annamarya04@yahoo.com

| sweetyelena91 a răspuns:

YVES ROCHER :d dar numai ca nu primesti bani, ci doar produse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faberlic si FM mai stiu eu. Dar vezi ca astia de la FM au parfumuri copiate straight face (eu iau de acolo ca-s mai ieftine si nu difera mult de original).

| Daniela89 a răspuns:

La Oriflame plata se face dupa 2 saptamani. dupa ce primesti coletul. daca doresti sa devii reprezentant ma poti contacta la oriflame.cosmetics25@yahoo.com