| coralia_5862 a întrebat:

Spuneti-mi si mie o poveste de groaza care vi sa intmplat voua sau ...nu cea mai tare poveste funda fundatongue

Răspuns Câştigător
| VaRogAjutor a răspuns:

Era seara ora 10 sau 11 noaptea si am iesit cu prieteni mei la un club{la o bere}Acolo am stat pan-la 1 diminetza.Nu stiam daca eram beat sau drogat dar pe drum am urcat in autobuz cu amici mei parca mai vazusem fata soferului in club {il mai vedeam cazand din cand in cand }.In drum spre casa autobuzul a deraiat sai prieteni mei au, murit pe loc{unuia i sa retezat capul iar altuia iau iesit toate organele din corp}Atunci am uncepu sa plang ca un bebelus singurul suprevietuitor am fost eu crying insasi si eu erm fara o mana si fara-un deget vomitam sangema ma stingeam...Simteam cum pulsul inimi mele inceteaza sa mai bata... chiar in momentul acela a venit salvarea si politia, Am auzit un politist spunand:
-Toti au murit! Venim maine sa ducem autobuzul la gunoi!
Eu am auzit ce a spus si cu un glas mic si subtire am strigat:
-Stati! Stati! Am ramas eu!
eram in coma alcolica si mea-m pierdut toti prieteni si piciorul si un deget...Si acum imi amintesc capul retezat al prietenului meu sau imima celuilalt prieten...
Nu stiu daca te ingrozeste intamplarea mea dar pe mine ma ingrozit!
INTAMPLAREA ESTE ADEVARATA 100%100

3 răspunsuri:
| sherlock a răspuns:

In prima zi de vacanta de vara...ma trezesc cu tipete! Era fratele meu, tocmai citise instiintarea ca nu vom avea curent 2 zile!

Cu greu am supravietuit acele 2 zile de cosmar fara calculator!

| A98 a răspuns:

La inceputul verii trecute am fost la siret la pescuit in fata unui baraj apa avea peste 10 m adancime si era un suvoi f mare in dimineata urmatoare ma plictiseam de moarte am luat unditza si m-am apucat de pescuit dar cand am aruncat momeala mi sa agatat carligul si cand m-am dus dupa el am alunecat si am cazut in acea apa dar noroc de tata a fost acolo exact la momentul portivit.Este o intamplare adevatata!

| andrrei08 a răspuns:

Poveste de groaza? pai, era noapte si am ramas fara tigari... sfarsit. 100% ADEVARAT