Vezi sa nu ti le strice ca le arunca la bagaje si se deterioreaza, scrie pe pachet fragil ca sa vada si sa nu le trinteasca ca atunci degeaba le cari, dar la ce i ti trebuie in Spania stative clapa? Cînti intr o formatie?
La avionul cu care tu calatoresti, nu te primeste cu bagaje care depasesc o anumita dimensiune si greutate.
Deci sunt deja batute in cuie cate kg max sa aiba un bagaj si ce dimensiune max sa aiba.
Sa zic ai o tija lunga de 1, 6 metri, nu ti accepta, indiferent ce greutate are, nu vor.
Iti spun eu ca am vrut sa duc in avion, in bagaju de cala, daca stii tija aia, teava mai exact de la coasa aia cu fir, trimere cum le zice, aia nu are mai mult de 1.7m lungime, au zis ca nu se poate.
Asa sa le trimiti cu posta accepta orice masura si greutate, dar te taxeaza rau de tot.
Cel mai indicat sunai pe aia cu compania ce zbori si le spui ce vrei sa duci in bagaj, le spui dimensiunea acelui bagaj si ei or sa iti spuna clar daca da sau nu.
Vad spui ai lungime de 1.2 m restul de dimensiuni is ok, ramane doara asta de 1.2 m, nu stiu ce sa zic, poate ca este ok, poate ca nu-i, cum zic, nu te du acolo ca spune cineva ca merge si apoi sa te trezesti ca nu te primesc aia, cel mai bun suna si intreaba.
Dar si online gasesti dimensiunea bagajului de cala, cit si dimensiunea celui de mina ce il iei cu tine inauntru.
Intra pe webistele lu wizzair ala sau cum se mai cheama si cauta, ar trebuie sa aiba informatiile astea acolo pe webistul lor.
Vezi ca trebuie sa screie si greutatea bagajului, cred ca 30 de kg e mult, nici de zbori peste ocean nu accepta greutatea aia. Stiu ca peste ocean e undeva ca greutate la max 25 kg, daca nu ma insel, sau 22 ceva genul asta.
Iti zic sigur ca eu asa vin, si peste ocean bagajele is mai mari, intern acolo in UE is mai mici, nu te accepta aia cu 30 kg.
Poti face 2 genti in loc de una, suna cum zic sa nu te trezesti ca pleci fara bagaje
Mai poti lua bagaj cu tine in avion, ala este moca la orice zbor cred. Dar sa nu ai obiecte de metal ascutite sau ce mai zic ei ca nu-i permis.
Pune si suna si spunbele exact ce ai in bagaje, atit in cala cit si cu tine la scaun, aia te lamuresc imediat.
fostCont întreabă: