| Pana a întrebat:

Spuneti-mi va rog obiceiuri ce se fac in noaptea de sanziene, orice.[stiu ca era ceva de genul: pun busuioc sub perna si il visez pe viitorul meu sot]

Răspuns Câştigător
| Aura a răspuns:

Http://stiri.botosani.ro/stire/20980/Noaptea+magica+de+Sanziene! html

citeste aici, cu siguranta te va ajuta;))

11 răspunsuri:
| ``/~/~/ `` a răspuns:

Cica se face coroana din sanzaiene si se arunca pe casa, iar in dimineata de sanzaiene te uiti prin ea si vezi ce ti-a adus norocul big grin

| danco a răspuns:

Just google it, dar, sincer, nu mai poti crede in asa ceva in anul 2010.

| Ally.Bee ♀ a răspuns:

Fetele strangeau flori de Sanziene pentru a le pune sub perna, in noaptea care premergea sarbatoarea, in credinta ca, in acest fel isi vor visa ursitul. In unele zone fetele isi faceau coronite din Sanziene pe care le lasau peste noapte in gradini sau in locuri curate.

| oxaz a răspuns:

Decre ca e mai fain sa te plimbi nu sa dormi.

| oanna_7222 a răspuns:

Eu stiu una tarelaughing

cica daca le visezi sa le spui spor la joc ca daca nu ele te vor lua si te vor duce departe. laughing) yay, nu o sa mai pot dormii atunci rolling on the floor

| cretzufinish a răspuns:

Da, l-am visat dar arata... ca un barbat laughing adica fara trasaturi pe care sa le tii minte. Eu nu cred in asa ceva.

| sakurabutterfly a răspuns:

Nu te increde in astfel de prostii, nu sunt adevarate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara, dar acestea nu sunt adevarate, sunt povesti din strabunilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara,dar acestea nu sunt adevarate,sunt povesti din strabunilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo de cd spuneau cei de jos! ca nu sunt adevarate! nu sunt daca nu crezi; daca da-atunci poate ca da!

| perla a răspuns:

Eu am facut o turta de 50g, faina si 50 gsare, cu putina apa, mesteci, faci turta si o coci in frigare, inainte sa te culci o mananci aproape toata restul de turta o pui sub perna cu busuioc si te culci! nu ai voie sa bei apa pana cand nu rasare soarele...se spune ca visezi viitorul sot! teapa mie mi-a ars stomagul de la sare! hahahah!