| Razvanut7 a întrebat:

Spuneti NU cipurilor!

În ultima vreme, pe numeroase site-uri, bloguri, presă, a început să se scrie tot mai mult despre aceste lucruri. Am rămas îngrozit de ceea ce am citit. Toată lumea se agită din cauza paşapoartelor electronice.
De ce? Parcă nu aproape toţi au carduri electronice care conţin cip-uri. Cardurile nu-s satanice? Telefoanele mobile care au unele cip-uri biometrice nu-s satanice? Nu vorbesc de aparatele care le deţinem, telefoane, calculatoarele şi laptop-urile, tv-uri, care au o mulţime de microcipuri implementate. Haideţi să facem petiţie şi împotrivă lor, dacă tot facem împotrivă paşapoartelor electronice sau biometrice, care au scris unii că ar conţine toate semnele Apocalispei, 666, Satana, noua ordine mondială.
Preoţi, mitropoliţi, doctori în teologie, şi au început chiar şi păstori să se agite şi să predice de la amvoane despre paşapoartele biometrice, care ar conţine chipul lui Satan. Nu va obligă nimeni să vi le faceţi, şi dacă le faceţi nu va întreabă nimeni dacă va lăsaţi de credinţa. Va rog, nu amestecaţi acesta cu biserică, Apocalipsă nu va veni odată cu paşapoartele electronice, Anticrist nu stă în spatele paşapoartelor.
Până şi în monitorul oficial s-au apucat unii să facă adunări între cifre, şi au identificat cumplită cifră 666 (legea 1566, 1+5 la care se mai alătura cei doi de 6 ramasi=666), devenind "încă o probă că paşaportul biometric stă sub semnul Fiarei". Da, să zicem prin absurd, că aici a stat taină ascunsă, … în adunare a 2 cifre.
Nu amestecaţi lucrurile, haideţi să tratam cu înţelepciune acest subiect, cum zice în Apocalipsă 13: "Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei." Cum dintr-o dată toată lumea a devenit înţeleaptă şi toţi ştiu că paşaportul conţine semnul Fiarei? Tehnologia avansează uimitor de repede, şi creştinii, în loc să se documenteze, ce însemna un microcip, ce însemna un paşaport biometric, sau alte descoperiri noi ale ştiinţei, tratează acest subiect cu un tradiţionalism exagerat. Mă ingroseste faptul că şi noi vorbim fără înţelepciune, dezbatem toată Apocalipsă, într-un articol de 20 de rânduri, sau o predică de 20 de minute, şi venim cu soluţii care duc în panică pe cei care le ascultă.
Problemă în toată povestea cu paşapoartele ar fi îngrădirea drepturilor omului. Treptat, o să se ajungă să se ştie în orice moment unde sunteţi sau ce faceţi, ce şi cu cine vorbiţi, dar pentru "fii luminii" asta nu cred că ar fi o problemă.

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Probabil e veche dar mai nou se aude tot timpul de eawinking

4 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Nu stiu eu prea multe despre asta,stiu doar ce ne-a spus odata cand eram in clasele mici profa de religie,ca toate astea au legatura cu satana sau Anticrist,tot ce tine de carduri,tel, lptop si etc! si ne-a dar si exemplu ca daca citesti CARD dde la coada la cap iti iese DRAC si noi toti eram panicati si cateva zile cand vedeam un card mai ca me faceam crucelaughing eram intr-adevar micuti, poate nici clasa a 4 a dar a fost un soc pentru noi! acum nu stiu ce sa cred!
sincer pe mine nu prea ma incanta ideea acestor cipuri,pentru ca odata cu ele se duce toata intimitatea noastra,adica vom fi monitorizati la fiecare pas!
mai e ceva ce nu prea am inteles,si nu stiu daca e adevarat! faza ca mai incolo,in nu stiu ce vremuri, daca nu ai acel cip nu poti sa mai cumperi nici din magazine sau cam asa era, ca cip-ul ala o sa il scaneze pe tine la fel cum scaneaza un produs la casa d marcat! suna intr-adevar groaznic dar nu stiu cat este de adevarat!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu as zice sa nu te panichezi, povestea e veche de ani buni. "cip"-ul este un circuit integrat capabil de memorare si executie a unor instructiuni, este o piesa electronica. Daca vorbim despre implanturile care ne-ar putea transforma in timp in niste "borgi" as fi de acord cu tine. Insa si cartela de autobuz sau de telefon pe care le folosesti contin cate un cip. Si calculatorul de la care ai scris contine cip-uri. Cand eram mic lumea speria copiii cu bau-bau. Mi-e dor de vremurile alea.
http://www.youtube.com/watch?v=PE02BbqHJic

| benny a răspuns:

laughing esti in urma, povestea asta e vehe

| mODIN a răspuns:

Esti dusa RAU cu pluta