| DaVà a întrebat:

Spuneti porecla voastra sau cae a unui coleg/prieten/vecin/persoana din satul/orasul vostru. Cel mai amuzant primeste fundita! Zic eu primul:ioana lu` babă, bodău, monicu, plamadeală, muc, cioflibarul nu-mi mai amintesc

14 răspunsuri:
| cosmina_8603 a răspuns:

Monkeygirl.flamanzila.cap de bturuga.ciorapel

| c8ilcopac a răspuns:

Ionelu mării sandrinii, dorinelu gozerului

| NobodyHeree a răspuns:

Pai aveam o fosta colega in clasele mici, care stranuta tot timpul! Si baietii au numit-o veverita hapciupalitabatting eyelashes Sau o colega care o cheama B****** Emiliana (nu pot sa ii zic numele de familie) isi face semnatura BEmi si asa o striga mai toti

fundita?batting eyelashes

| EuphoricEyes a răspuns:

Macaroana, galushca, priculici, parabolicalaughing, girafa, castor, sunca, sunca batrana, sunculitza africana, shoncslaughingfundita?big grin

| stefyk97 a răspuns:

Spitzi, Saliste de la miriste, Bobicica, Bobicicu, Alexis, Marmota galactica, Mr.Ciompex, Dumi Sumi, Dumbas...nu-mi mai amintesc... oricum Funda?happy

| Mar a răspuns:

Pai noi unei fete ii spunem in loc de anitta anitra laughing
sau a unei fete cosmina ii spunem cosminitza xoxo deea
sau unei fete cristina :clickstina
mie mi se mai spune pokemoana (ma uitam la pokemon cand eram mica )
mai stiu stea : costica, silvitroni gargantua etc laughing

Răspuns utilizator avertizat
| vlad_2650 a răspuns:

Cioara, buric, scoica, camil, amolecula, purcel, eugenie, barbosu.

| XK a răspuns:

X, satana, ala micu` laughing toate ale mele happy

| Doloresidk a răspuns:

Guga, NariNavi, Nea Popa, Petarda, Calutzu, Tampi, Cezzi, Genty, Ciobanu`-Tzaranu`

| Libelle a răspuns:

Stropitoarea,, ratoi, naspa, samsi, santos, sfantu, zeppy, pasament, fildes, purece, gaby fochista, sox, pompei, stix, bobita, tabitha, bechy, arismedi, scoica, iepuroaica, baltazar, turbinca, buica, gunie.
Unii sunt profi, altii sunt prieteni de-ai lui unchimeo, altii sunt colegi si altii de prin sat.

| Genty a răspuns:

Da

| Iulia1231 a răspuns:

Poi... pff, Plosca, Ana Banana, Cartof, Minciuna, Struli, Miscoci, Foca etc. multe.

| CuCo a răspuns:

Muri, ciobi, oaie, imputitoare, oala, igor, alpo, divi, iuvla, bubi, scrafi... :