| Illuminati2016 a întrebat:

Sslut. S-a ars un bec iluminat stradal langa casa mea, cam in cat timp il repara? deoarece mai este tot pe strada mea pe alt stalp de 2-3 luni si nu l-a reparat.Zic asta pentru ca nu vreau sa-l schimbe pentru ca imi da lumina seara in ochi cand dorm big grin

Răspuns Câştigător
| SporeBox a răspuns:

Pai trebuie sa anunte cineva la primarie ca altfel nu au de unde sa stie ca e ars. Daca ai probleme cu lumina cumpara niste perdele mai groase prin care nu trece lumina. Si eu am si chiar sunt folositoare

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iluminatul stradal este un bun public. Dacă un cetățean face sesizare, cei de la primărie trebuie să rezolve situația.
În situația ta, dacă persoanele care fac sesizări nu sunt cu influență în zonă, șansele ca problema să se rezolve în timp util sunt destul de mici.
Așa că poți să dormi liniștit. Asta dacă cei din administrația publică de la tine sunt foarte responsabili și puși pe treabă, că așa mai mult ca sigur o să regreți.

Bula
| Bula a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci griji pentru lumina de iluminat stradal.
Faci o sesizare scrisa la primarie pentru becurile arse, DAR mentionezi si sa fie montate ecrane aparatoare care sa faca umbra spre geamurile tale.

| Dango a răspuns:

Pentru becuri arse la iluminatul public trebuie sa faceti sesizare la Primaria de care apartineti.