| MadalinaAntonia a întrebat:

Statusuri frumoase, care sa impresioneze prietenii dau funda la cele mai frumose statusuri :***

Răspuns Câştigător
| fdhgcvnb a răspuns:

Haha!
o Boys are funny when they're trying to think!
o Singurul baiat dupa care voi alerga vreodata imi va spune:,,Nu ma prinzi, mami!,,
o. ocazional fotogenica!
o ETC.
haha.
Sunt foarte multe, dar acum nu mi le pot aminti! Incearca-le pe astea. happy

4 răspunsuri:
| MicuţăBăă a răspuns:

Poti spune ca nu o iubesti,dar când o vezi ca plânge înnebunesti.

Am invatat sa respect • ea respecta doar banii • Eu am invatat sa lupt singura • ea e zero fara tati si mami •".
Cu Perna in Bratze; x Te astept Suspinand < Si stiu ca-mi lipSestii
Nu mai este cum Era NU` mai simt IubiRea Ta :o!

mi PaRe raw, Dar Stiu Ca acum e prea taRziu. E frIg in sufleTu` meu :-ss. Si voi Ramane cu regReTele mereu
Esti` atat de deaprte`! Un final` fericit.din `povesti neterminate`!
♥ Nu ştiu să fiu numai pentru tine. Greşesc mereu. nu mă pot abţine!
Poate o altă ea îţi va părea mai minunată,Simplă,Dar totuşi complicata!
Mai ştii? Îţi plăcea să o vezi râzând.Ea tot cu zâmbetul a rămas,tu tot cu ea în gând
"Ma joc mereu cu tine, Zâmbesc când vad că ţine, Mereu te întorci la mine.Te urăsc, te iubesc, Ba te vreau, ba-mi doresc Să nu mai ştiu de tine.
Credeam, crede-ma, in orice zambet. Fugeam de tot sperand sa fug de orice urlet.
• îi mai dau o şansă • să imi dovedească • că şi un vagabond ştie să iubească •.

| AmyAmaLyAAA a răspuns:

Intreaga lume se da la o parte din fata omului care stie unde merge.
„Nu întotdeauna trebuie să întoarcem pagina, uneori trebuie s-o rupem."
,,Stai un minut cu mana pe o soba incinsa si ti se va parea c-ai stat o ora. Stai o ora langa o fata frumoasa si ti se va parea c-ai stat un minut. Ei, asta-i relativitatea! "
„Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca."
"fii intotdeauna cine esti; si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva,acel cineva nu e de ajuns pentru tine!"
"inteleptul nu spune tot ceaa ce gandeste,dar gandeste tot ceea ce spune"
"se spune ca e nevoie de un singur minut pentru a remarca o persoana deosebita, o ora pentru a o pretui, o zi pentru a o indragi si a o iubi dar iti trebuie o viata pentru a o uita."

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis
pentru noi."

cam asta e tot ce stiu...nu sunt chiar niste statusuri, dar mie imi plac mult.mai incearca pe facebook, pe "citate minunate"...mult succes!winking

| utilitati a răspuns:

Uite aici : http://adf.ly/54W9M

| Anaalex520 a răspuns:

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."

Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.

Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!

Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html