| Mihai651 a întrebat:

Stelele pot fi distruse? dar materia din univers? adica sa nu mai existe!

Răspuns Câştigător
| Noone09 a răspuns:

Stelele se distrug singure dupa ce is termina combustibilul vor face o supernova (explozie mare ce poate inlumina calea lactee 5 sec) sau pot deveni niste pitice albe in cazul stelei noastre 'soare' ei bine el va deveni o pitica alba deoarece este prea mica... Materia se va distruge in urma supernovelor sau gauri negre care absorb materia lumina (nu o sa vezi ceva de genu prin galaxia noastra (^_-) ) sper ca te am ajutat funda?

| Mihai651 explică (pentru Noone09):

Ti-am dat funda, pentru asta inca o intrebate te rog 1crezi ca timpul va fi posibil sa nu mai existe adica sa fie ca inainte de big bang? si 2 te rog daca e posibil sa mai fie apoi iar o explozie si sa se reia totul de la capat, noi cei care vom muri acum mai putem exista apoi, avand in vedere ca se reia totul, sau nu va mai fi acelasi adn etc?

| Noone09 a răspuns (pentru Mihai651):

Din ceea ce slui tu acolo tu crezi in teoria ca ar exista mai multe universuri in care de exemplu unu te scoli la 5 unu la 6 etc in unu e posibil sa nu existe timp in altul da etc sunt o infinitate de variante si hai sa iti zic ceva. cand visezi nu ai avut nici o data senzația ca e prea real ca sa fie ceva fake inreal exista posibilitatea ca noi cand dormim sa avem o legatura cu noi din alte universuri si stii de ce cand dormim si avem visuri din alea super reale starea ta de veghe el la fel cu cea cand esti treaz si asta au demonstrat-o oameni de stiinta sper ca te am ajutat

| Mihai651 explică (pentru Noone09):

Nu cred inteoria asta, am zis ca se poate sa se opreasca totul in univers, iar apoi sa fie iar o explozie si sa se refaca totul iar atunci daca am fi oameni e posibil sa mai fiu eu asta de sunt acum? sau la sex mereu e alt adn, adica cum de fiecare om are constiinta lui adn si etc?

| Simpatic a răspuns (pentru Noone09):

Noi in alte universuri nu este logic, de ce un Eu ar fi multiplicat? Alte fiinte / forme in alte universuri sunt perfect de accord.
Teoria asta cu o persona in mai multe Universuri ca o multiplicare in oglida este stiintifica sau este preluata din Bioshock?
Pe de alta parte stiu ca opusul materiei este antimateria deci forma distructiva a materiei.
Oricum lucrurile sunt mult prea complicate, deocamdata nu s-a descoperit vreun leac pentru cancer sau diabet si noi vb de SF-uri, mai este mult pana departe.

4 răspunsuri:
Întrebări similare