E ok treaba! Cartela iti ajunge in cateva zile maxim o saptamana, eu mi-am comandat chiar de la inceput de cand a aparut oferta anul trecut si nu am avut probleme cu ele... iar pana acum cred ca am comandat cel putin 10-12 pentru cativa priteni...doar sa ai grija sa notezi bine datele adresei unde vrei sa ajunga! Si pe langa faptul ca e gratuita ai si beneficii la prima reincarcare a fiecarei luni.
Gratuită dar enervantă, fi sigur că în două săptămâni inbox'ul va fi plin până la refuz de mesajele lor promoţionale... gratuit nu înseamnă si indicat!
Da. e pe bune.iti da cartela doar ca nu mai are credit pe ea. e pe zero. tu de fapt cand cumparai de la magazin pachetul cu cartela sim. avea si vreo 4 euro...asta nu are nimic.
Am dat comanda in acelasi timp cu o prietena, ei i a venit si mie. din parti discriminare totala.(i a venit in 3 zile frumos. prin posta. Numa`bine
Lora tie ti-a furat`o careva din posta cred si mie de altfel ca nu mai apare sim`ul
Am comandat si eu, una pentru mine acum 5 luni. nu a mai ajuns nici acum, si acum o saptamana una pentru mama, nici aia nu a aparut. Cred ca le fura postasu.
stefanst2312 întreabă: