Eu imi folosesc mintea si de asta iti spun ca ai multa imaginatie si nici o dovada. daca intr-adevar iti folosesti mintea, demonstreaz-o. Nu te lasa spalat pe creier cu idioteniile astea, gandeste cu mintea si nu a altora.
Da, sunt cunoscute aceste detalii din viata lui Osama.De asta nici nu poate fi prins.
Dap, stiam ca S. U. A este de vina pentru asa zisele atacuri de la WTC, insa nu stiam ca au facut-o pentru petrol.
Am auzit si varianta cum ca Bin Laden de fapt e fost membru CIA.
Despre implicarea SUA in atacurile asupra WTC stiam de mult, spune si Alec Russo in interviul lui unde face marturisiri despre planurile masonilor.(http://apologeticum.wordpress.com/......on-russo/)
Despre Bin Laden nu stiam, dar e posibil.
Urmareste si filmul Ingerul digital - I si II.
Sunt de acord ca tine si eu am vazut, niste documentare, referitor la wts, si chiar cred ca totul a fost comandat de la casa alba, cineva sa imbogatit sa nu uitam ca acolo se afla toata economia lumii si osama era doar un pion de manevra
Am auzit si eu varianta asta chiar dupa atentat. se vorbea mult pe seama asta(ma refer la facultate) si sincer pare aiurea da si eu cred acelasi lucru.
Fiindca daca nu as crede asta as crede o minciuna.
Minciuna ca cea mai puternica forta armata de pe glob nu poate detecta radar, preveni un simplu camicaze, pe cand se stie clar ca FBi si CIA au totul sub control, vad pana si cu ce te stergi in fund.
Sa fim seriosi Nasa distruge meteoritii care se indreapta catre Pamant peste zeci de ani si nu au fost in stare sa impiedice un asemnenea atentat? sau nu au vrut!?
Vrajeala de 2 lei.
Mass media arata o fata falsa a lucrurilor inventata pentru a acoperii planul lor diabolic. nu aveau nici un motiv aproape sa se lege de Irak iata au gasit ei unu, dc sa mai astepte sa greseasca dusmanul au deschis ei usa, pacat de atatea vieti pierdute.
Binenteles, doar nu-si inchipuie cineva ca,, o mina de arabi,, au deturnat niste avioane si au lovit WTC, pentagonul fara ca USAF sa intervina. Apropo a auzit cineva de,, termite?,, ia uitati aici http://www.abovetopsecret.com/forum/thread537523/pg1
Dovezi exista, dar cine isi face timp sa citeasca, sa caute, sa vizioneze? daca voi taiati din start orice teorie ''conspirationista'' cum veti cunoaste adevarul?
Normal ca au facut asta pentru petrolul din Irak. Voi chiar credeti ca un bastinas cu toiag coordona avioane care au penetrat in spatiul sua si au trecut de apararea anti-aeriana?
Cristinela, tu macar stii care a fost motivul inceperii razboiului din Irak? hai sa iti zic eu : daramarea turnurilor gemene.
Stii cati americani au murit in Irak pentru a omori oameni nevinovati?
Stii cati copii nevinovati s`au nascut cu malformatii de la armele utilizate de acesti americani?
Stii cat petrol s`a luat din Irak si a ajuns in conturile SUA?
Nu cred, voua la TV va vorbeste de telenovele, manele, marutza, gutza, etc.
Partial ai dreptate, iar in Irak a inceput razboiul din cauza armelor de distrugere in masa ce le detinea Sadam Husein. SUA detine si ea un arsenal de bombe chimice si biologice dar ei se cred buricul pamatului.
Saddam Hussein Abd al-Majid al-Tikriti a fost executat dupa ce a fost gasit gasit vinovat de ...nimic.(adica dupa 20 de ani de pace il acuzi ca a inceput razboi asupra Iranului)
Dupa ce a unit Irakul care era impartit pe etnii si a modernizat exploatarile petroliere, tot ce-i ramanea de facut era sa-si consolideze apararea... un motiv bun de haituit si killarit.
anonim_4396 întreabă:
Adrian1997 întreabă: