Da, din pacate se fac.De la anul o sa fie regula asta aprobata. Dar la mine ninge destul de mult acum si nu cred ca o se mai circule.
DA! La noi se învaţă. Şi eu am crezut până vineri că nu mergem la şcoală, dar se pare că mergem.
Yep...maine se fac ore, oficial, dar orice profesor intreg la mine nu face sorry profesori de pe aici, si mama e deci...
Se fac ore... ca parca nu puteau sa ne dea si noua macar o zi libera , macar o zi :-
Da se fac 100%. Politicienii au vrut ca maine sa nu fie zi libera, trebuie sa mergem la scoala din pacate.
Da se fac.De ce nu s-ar face? Inca nu s-a luat vacanta. Mai ai o saptamana de asteptat pana la vacanta.
Pa-pa!
Da, se vor face ore pentru ca legea de a fi liber in 24. 01 nu este inca aprobata! din pacate!
Din pacate se fac dar... (parerea mea) Daca pe 1 Decembrie s-a putut lua o zi libera.la fel si pe 1 Mai. ii durea ceva daca mai era o zi libera? ii urasc pe cei din parlament! Deci DA se fac!
Da, se fac la majoritatea institutiilor de invatamant (mai putin facultati, fiind prima zi de sesiune).
Da! maine sa fac ore! la mine la scoala da! nu cred ca la voi nu se fac deci ramane raspunsul da se fas! fundita imi dai?
Preda_Adriela_2000 întreabă:
Cavani1999 întreabă: