anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva cum pot sa fac am internet in zona rurala?
Iese din discutie, serviciile de internet wireless oferite de Vodafone, Cosmote, Zapp, Romtelecom sau RDS&RCS(Digi), le-am incercat pe toate, nu exista retea in localitatea respectiva. Singura solutie este prin satelit, sau poate stiti dumneavoastra vreo metoda mai noua.
Astept sfaturi, daca ati incercat servici de internet in zonele rurale?, cum vi sau parut? (viteza, pret). Am inteles ca exista si metode de captare a semnalului in casa, pentru folosirea servicilor respective la capacitatea corespunzatoare, un exemplu ar fi chiar pagina de web: http://www.nuamsemnal.ro/ati incercat astfel de
motode, ca cele de pe sait cu Repeater-e GSM/3G, Antene pentru telecomunicatii?, daca da cum vi sau parut? (calitate, performanta, pret). Astept raspuns urgent, pe subiectul de mai sus.
Rog persoanele care nu au inteles perfect intrebarea, sa nu raspunda!

3 răspunsuri:
| minako a răspuns:

Ar trebuii sa iti bagi internetul cat de aproape de elecrtricitate

| Elize a răspuns:

Unica soluție cu care să nu dai gres și să ai parte de internet sigur este starlik a lui Elon musk …kitul costa undeva la 1700 lei,se găsește și la Altex.
Eu mă refer la zonele rurale, izolate, cătune care nici nu au auzit de fibră optică etc
Am încercat și la Vodafone, unde e musai să îți faci abonament pentru un an iar pe lângă să achiziționezi separat de la elpid o antena, un amplificator de semnal, ceva de genul care costă undeva la 500-600 lei dar nu îți garantează nimeni ca vei avea 100% internet. Concluzia:Starlik 100%

| Elize a răspuns (pentru Elize):

*Starlink ….am scris in mesajul lăsat anterior, starlik …scuze!
Deci e Starlink happy