Poti incerca de la Gliss- Asia Straight( sampon si balsam)
Iti sta mai mult timp drept daca folosesti si balsamul.
Nivea are un sampon pentru par drept. Pentru indreptare. Are pe el desnenat undeva o placa de par taiata cu o dunga rosie si are capacul roz si sticla e blue
Pai feonul cu peria necesita multa rabdare, iar singura e cam greu, si iti arde parul.
Placa iti arde parul iarasi.
Si numai acestea sunt metodele de pana acum pentru par drept.
Exista samponuri de netezire a parului, ti`l netezeste, nu ti`l face drept.
E elseve auriu.
Elseve liss nu mai stiu cum.
Din cate am auzit este de la Nivea, Syoss si Gliss dar sunt sampoane. Ar trebui sa mergi la farmacie (sensiblue) si sa intrebi de spray de indreptat parul. Si eu il am ff cret si nu stiu ce sa fac cu el ma fac cu placa in fie care zi.
Buna.
Sunt creme de intins parul (http://www.beautyone.bizoo.ro/......ing-cream)
Mai este la salon un tratament de par care il lasa intins mai multe luni, nu stiu cum se numeste nu am incercat dar stiu persoane care au facut tratamentul si sunt mutumite :)
b'bye.
Eu am parul ondulat si ca sa imi stea macar bretonul drept prind bretonul cu restul parului p spate si il las sa se usuce singur fara feon sau altceva si dimineata cand ma trezesc e drept si daca nu fac altceva cu parul si il las liber imi sta drept cateva zile depinde si de par, dar la parul aspru si cret cret si la firul gros de par nu stiu daca va merge.
Hei Aname!
Parului tau...nu ii poti da alta norma decat ceea ce este decat cu placa.
Presupun ca ai parul ondulat sau ca esti creata. Poti incerca la un salon dar nu cred ca te poate ajuta.Parul il pori face doar cu placa riscand sa il degradezi, arzi etc.
Mai bine...incearca o coafura care ti se potriveste.
Eu am parul drapt si am vrut sa il am ondulat dar fara placa si am reusit.
M-am dus la coafor i-am zis ca vreau o tunsoare care "sa imi faca parul mai ondulat, sa nu mai fie as drept" si m-a tuns exact asa cum voiam eu.Acum il am si eu mai ondulat. far placa!
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Asta caut si eu de mult.va roog raspundeti :]]
am parul ondulat si nu`mi sta bine.il intind cu placa app mereu
Poi nu cred ca ai alta solutie. Incearca incontinuare cu placa si parul se va obisnui drept. Exista unul de la DAVINES, "Lovely Smoothing Shampoo", produs in America, care a fost desemnat cel mai bun sampon profesional, am citit ca actioneaza ca o placa de intins parul. Cauta pe internet, il poti lua de pe e-bay sau daca ai pe cineva in SUA, desi e cam scump(~30$) si greu de obtinut, orice metoda ai alege. Dar cine stie, poate merita efortul. Succes Fundita?