In majoritate asa e... acu si Kaufland e multinationala si lucratorii de acolo baga si in weekend
Da, in general 8 ore, dar daca ai o functie de conducere in anumite perioade mai aglomerate cu proiecte de terminat etc, poti sa stai si pana la ora 21.
Inteleg. Am o cunostinta care a terminat liceul si ar vrea sa lucreze intr-o multinationala... Ai idee daca ar exista posturi (lucru la birou) care nu necesita studii superioare? Pentru ca ea nu mai vrea sa studieze mai departe
Doar daca are ceva relatii, in general la birouri sunt cei care au o facultate - indiferent care - in functii mai inalte si master
Concurenta e mare cand vrei munca de birou cu weekendu liber.
Mai bine sa faca un curs de calificare, cu liceul slabe sanse sa gaseasca un loc de munca bun.
Fiecare multinationala isi face programul dupa bunul plac atata timp cat respecta normele de munca din tara respectiva. Poti avea program de 8h sau de 12h, cu 2 sau 3 schimburi sau poti avea doar un schimb, adica sa incepi munca la ora 8 dimineata si sa termini la ora 16 in caz ca ai program de 8h. La libere la fel, sunt multinationale care au weekend-ul liber si altele care nu au, poti avea liber si in timpul saptamanii sau poti avea doar o zi libera in weekend etc.
Eu intrebam 'in general', ca stiu si eu cum ar fi particular.
vicuta întreabă: