| Sufletel92 a întrebat:

Stie cineva de ce se blocheaza webul? dau web la cineva si apoi trebuie sa inchid des si sa dau iar ca sa ma poate vedea! am incercat cu 2 camere happy. mersi

Răspuns Câştigător
| Yugeen a răspuns:

Daca cumva te referi la WebCam-ul de la Yahoo! Messenger incearca urmatoarele setari:

1- deschide messenger-ul
2- sus in stanga dai click pe "Messenger -> My Webcam -> File -> Preferences"
3- la "Broadcast my webcam with" ai grija ca indicatorul respectiv sa fie pus cat mai in stanga, langa "Faster Speed" si cat mai departe de "Better Quality"
4- dupa ce ai terminat, selecteaza "Apply" si asta ar fi tot ce poti face din Yahoo Messenger.

In rest, asa cum ti s-a mai scris, este posibil sa fie probleme cu conexiunea ta de net sau a prietenei/prietenului. happy

Succes! happy

P.S. Daca ai probleme cu limba engleza anunta-ma si iti trimit niste poze orientative ca sa te poti ghida dupa ele! happy

P.P.S.

Din fereastra cu Webcam-ul, du-te sus si selecteaza: "Webcam -> Image Size -> Small" si asa o sa ai fereastra mai mica dar ar trebui sa ai trafic de date mai mic si ar trebui sa nu se mai blocheze sau cel putin nu la fel de des! tongue

3 răspunsuri:
| Scherimuvi a răspuns:

Poate ca ar trebuie sa iti schimbi messengerul cu o versiune mai nou daca vrei sa-l descarci ia-l de aici http://messenger.yahoo.com/
da clik pe download si instaleazal exact ca aici http://www.youtube.com/watch?v=LcJPfC4W030
Daca nu poate fi devina camera poate ca nu ai instalat driverul la camera ca daca nul ai nu poati trimite camera la altii daca vrei sa-ti instalezi driverul la camera si nu ai cd intra pe saitul celor care au facut camera scrie marca camerie pe google si descarca driverul

| Jenn002 a răspuns:

Se poate sa fie din cauza conexiunii.Am patit si eu asa, dar in timp s-a rezolvat. Daca nu merge netul prea bine, iti pica si conexiunea camerei web.Incearca sa iti faci un cont Skype deoarece acolo e conexiunea mult mai buna decat pe Messenger, si nu o sa se mai intrerupa.

| FataOreo a răspuns:

Tu sau acea persoana aveti netul nasolstraight face.